Blåmeis i kamp

blåmeis i kampAv en eller annen grunn har det ikke vært så mye småfugl i hagen den siste måneden, men nå i det siste har de begynt å dukke opp igjenn. I dag var det blåmeisene som flokket til matfatet. Men om de fikk spist så mye veit jeg ikke, for det var mye slossing på gang…
Meisene mine var supervenner om vinteren og satt gjerne ganske tett på matfatet. Den idyll er slutt og meisenes berømte kampinnstilling dukker nå opp. Nå kan det jo hende at dette var broderlig knuffing mer enn noe annet, men resultatet var i allefall et praktfult bilde av vingene på en av blåmeisene 🙂
Blue tit fighting.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her