solnedgang august

solnedgang augustNå har vi hatt noen vakre kvelder igjenn, og jeg har vært ute med kamera…
Ønsker med dette bildet alle en god helg, og om du liker å se på himmelen så anbefaler jeg deg å stikke hodet innom skywatch og klikke på noen av alle lenkene 🙂

With this lovely sunset I wish you all a nice weekend!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Vakkert. Utrolig facinerende hvordan naturen kan blande farger uten at det blir grått eller brunt. Prøv det samme med akvarellmaling.. blir bare noe klabb.

  2. Himmelbilder er og blir fascinerende. Er med i SKF og det burde jo du også da.

    Ellers leste jeg tips og råd om planting av løker ett par innlegg under, og takker så mye for alt du skriver her. Jeg har liksom alltid plantet løkene på våren, men i år går de i jorda før vinteren. Så takk for tipset.

    Marit

  3. Takk for godord alle sammen 🙂 Jeg er veldig fornøyd med at jeg har så store flotte vinduer mot vest så jeg så lett kan nyte den vakre kveldshimmelen.

    Marit, joda, jeg kunne jo det. Men jeg orker ikke tjase så fælt med engelske kommetarer 😉 Nå kan jeg heller hoppe rundt å titte og se uten å føle at jeg burde følge opp eventuelle kommentarer jeg har fått. Passer meg bedre 🙂

  4. da har jeg stemt på sidemenyen til høyre her og det bildet av jordbæra under her var så klart og fint! Ser du begynner få taket på kamera;)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her