"Technicolor" Min deltager til frøken Rose 2008

rapsody in blue roseDa er det noen få dager igjenn med påmelding til Frøken Rose og her er min frøken:
Frøken Technicolor er en ‘Rhapsody in Blue’ og en av flere flotte roser som fulgte med når vi kjøpte hagen. Jeg synes hun er praktfull 🙂 Hun starter ut med skarp lilla og blir så mer og mer blå og mer og mer grå til hun ender i en vakker pudderfarge. Navnet sitt har hun fått fordi fargene minner meg om de første fargefilmene. Det er fargene, fargespillet og blomsterformen som gjør det til en favoritt for meg 🙂
Konkurransen er åpen for alle, både hagebloggere og andrebloggere og ikke i det hele tatt bloggere. Så har du ett kamera og en rose så kom deg ut og få tatt et bilde og meld på din favoritt.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

30 KOMMENTARER

 1. neineinie, du må da ikke si sånnt marita (jeg som arrangør bør jo ikke vinne..)! (men takk for komplimang). Jeg har forresten helt andre favoritter i konkurransen sjøl.

  Mary: yee, and it is eaven prittier in real life 😀

 2. Hei hei.

  Nydelig rose du viser. Hadde virkelig tenkt å lage ett innlegg på Frøken Rose, i og med at jeg var i en stor rose-hage i Danmark. Men jeg vet knapt navnet på rosen, og da sliter jeg vettu.

  Nydelige bilder du har i innleggene under. Apparatet ditt tar lynskarpe flotte bilder. Og du har blikk for foto!

  Ellers er jeg bare lutter smil og glede. Endelig virker Feeder’n igjen. Men måtte spørre meg for i FeedBurner-forumet og fikk endelig svar. Ulogisk svar, men drit i det. Jeg gjorde som de sa og I’m back. Endelig.

  Ha en fin lørdagskveld, Anne. Dine sympatitanker hjalp meg å finne svaret.

  Klem.

 3. du trenger da ikke kjenne navnet på frøkna Marit! Det er bare bonus det 😀 Sett et egennavn og sleng henne ut, nu!
  Og gratulerer med frisk feed, jeg finner deg ikke i bloglines men den er jo litt treg til å oppdatere, skal si i fra om den ikke dukker opp innen en time.
  Ellers takk for fotokomplimang 😀

 4. Rosekandidaten min er presentert på bloggen! Eg har lagt ut tre bilde, eg vil at du bruker det første når du presenterer henne her.
  Rosa heiter nostalgi og eg synest det er så vakkert at eg brukar det.

 5. For utrolig vakker rose. Det er denne formen og antall kronblader jeg liker aller best. Også toppes det jo av en utrolig spesiell farge dah! Denne var nydelig!

 6. Veldig lettet over å høre at alt funker. De sa inne på FeedBurner at det kunne ta opptil 24 timer før alt er rettet opp. Så det var vel bare litt tid som skulle til.

  Takk igjen, Anne.

 7. Storeflittig: det har du jo helt rett i, og som jeg sa, jeg er jo litt rar.. *hihi*

  Marie, kjempeflott at du er med
  Lin, ja, jeg er vel ikke den eneste som liker denne rosen nei..
  Marit, jeg ble så glad når det ordnet seg med feeden din, hadde blitt såå frustrert om det var meg atte..

 8. Hei!
  Ville bare si jeg har lagt igjen en kandidat til rosekonkurransen din under utlysningen av konkurransen på bloggen din. Tenkte bare å forsikre meg at det kom med.
  Nydelig rose du viser! Trine

 9. hellu…
  Den blå er ingen tekanne, men en liten sukkerkopp :-). Hvor den er fra aner jeg rett og slett ikke. Det var noe min kjære hadde med seg fra sitt forrige liv 😉

 10. artig du kom med kommentaren på fargene i dag, vi diskuterer stadig frem og tilbake denne uken om fargene er «litt over toppen». vi har latt det være for å se hvordan vi liker det:) blir moro å se hva vi lander på, setter uansett ille pris på tilbakemld:)

  rosen er skjønn, er konkurransen en årlig sak? kul farge på rosen din!

 11. Heisan,

  for en skjelden fin
  rose, uvanlig & moderne,
  for lilla er jo "in" (? 🙂

  Nå skal jeg inn å sjekke
  konkurannsen…

  Au revoir.

 12. Hei!
  Så koselig med varm «velkomst»! Jeg visste ærlig talt ikke at jeg var på den hageblogglisten, men det var jo litt moro at noen allerede hadde satt meg opp. Det åpner seg liksom en helt «ny verden» for meg nå med hageblogger. Trine

 13. nei, du skjønner trine, når jeg begynte med den listen så hadde jeg ikke tenkt på å spørre folk før jeg førte de på.. jeg trodde egentlig jeg hadde spurt alle nå, men tydligvis har flere sluppet gjennom gitt.. jaja.
  Men flott om listen kan gi deg flere hageblogger å lese, det er jo derfor jeg laget den 🙂

  Lyst på livet, Storeflittig Ida og Trine, mye frem og tilbake med sånne kommentarfeltdiskusjoner men supert å høre fra dere 😀

  Nyperosa, håper du finner en rose og melder på, kansje en nyperose 😉

 14. Hei Anne!
  Tar det bare som en ære at du hadde ført meg opp, så ikke tenk på det! Koselig å høre at du er innom av og til også. Fortsett gjerne! Klem

 15. Å så vakker den var. Sikkert ingen som kommer til å slå den skjønnheten der.
  For min del har jeg så f roser at jeg deltar ikke i konkuransen dennegang, men skla følge den meg argusøyne kan du skjønne :-)))

 16. Du så flotte bilder du tar – ser ut som du har fått taket på det nye kameraet!
  Vakker rose også – mitt bidrag kommer i morgen om jeg rekker – det har ikke vært mange kandidater å velge mellom her i år, for å si det sånn… Ønsker deg en strålende ny uke.

 17. Da håper jeg på en deltager fra deg i morra pulsatilla 🙂 Anemone; Technicolor neier pent og rødmer kledlig *hihi*

 18. OK, jeg gjorde det med det samme. Min kandidat er nå presentert på bloggen. NÅ går jeg og legger meg 🙂

 19. Forresten, går det bra med nykameraet? Jeg har begynt å skjønne manuelle innstillinger litt nå. Ikke dårlig av meg til å være…Nå gjelder det bare å kolde koken, så en ikke glemmer det igjen.

  🙂

 20. Utrolig farge! Du er egentlig nødt til å legge inn en serie av henne etter hvert, så vi får se alle sjatteringene 🙂

  Takk for at du la meg inn på den fine lista di, og takk for telefontipset. Jeg tror jeg får leve på gratisnettverk rundt omkring til det ordner seg hjemme.

 21. pulsatilla, supert 😀
  Hanne, Kathrine og Frøstjerne, takker 🙂

  Anngående kamera, det går sakte fremover, men det er jo fint det så lenge det går 😉

 22. Anne: Du spurte om jeg kunne legge til et eggennavn til rosen i mitt inlegg? Hva om jeg kaller den Christians rose?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her