spettmeis

spettmeis1spettmeis2
Her på moseplassen går den også under navnet torpedomeis på grunn av sitt artige utseende. Det er en av de faste småfuglene mine, og jeg synes alltid den er morsom å se på der den løper opp og ned av trestammene 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Søt da! Mor og far har spettmeis, her har jeg ikke sett den i hagen enda.Men litt andre steder. Hmmm….min zoom har fått feilmelding. Æsj, litt hjelpesløs nå. Får levert den inn snart. Men knipser likevel med den andre:-))

  Ha en fin dag!

 2. ÅÅÅ var det det, den hette. Så en sånn artig kar her i helgen som løp opp og ned av en furustamme her. Brydde seg ikke om vi satt rett i nærheten i det hele tatt. Kjempestilig kar.

 3. Mary, yes 😀

  Takk for komplimang alle sammen! Spettmeisen min er jeg meget glad i, den er ikke like mangtallig som kjøtt og blåmeisen, men den er jo så morsom og har så geniale tegninger 🙂

 4. Men du verden , de mangler bordskikk !! Det ‘spruter’ frø ut over hele foringsplassen. Men nesten tamme (må få meg en telelinse)

 5. hehe bjørg, enig med deg der, de virkelig søler. Men så langt jeg husker søler grønnfinken myye værre 😉 Spettmeisen kan ofte komme ganske nærme når jeg er i hagen, men ikke viss jeg tilfeldigvis har med meg kamera…

 6. Mycket intressant du skriver, tack:).
  Men nu kommer bara den stora frågan, alla fåglar vi ser, deras läten, beteenden, utseenden, blev det bara till av en slump fran ingenting, eller ligger det något större bakom?
  Klem
  John

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her