Årets første snømann!

snømann mini
I dag våknet jeg opp til snø! Første skikkelige frost var vel i går, og i dag var det snø! -Jippi! Jeg er en av de få hagere som faktisk liker vinter 😉 Jeg liker å vasse snø, lage engler, stå på snowboard, puste inn krisp luft og beundre snøkrystaller og istapper! Om jeg skulle velge meg bare en årstid, så hadde det nok ikke vært vinteren, men den har da sin sjarm i sine måneder! Hage er jo ikke bare det som vokser og gror, jeg definerer haging som det man gjør i hagen, – så det å lage en snømann kan vel også være haging?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. For ein flott snømann:0)
  Vi har ikkje fått snø her enno, men det ligg på rundt 4-.Synst det er koselig med snø eg og, det vert jo så mykje lysare og trivelegare med ein gong…
  Fin onsdagskveld til deg:0)

 2. hehe.Finfin snømann. Tror jammen dere har mer snø enn oss. Kom en lite snødryss her og i natt, men ikke nok til å lage snøball. Sant nok at vinteren har sin sjarm. Bare så synd den er så laaaaang.(her oppe)

 3. Akkurat nå etter å ha vært ute og kjørt på glattholka synes jeg visst vinter og snø er best når man sitter inne i ei varm stue og kikker ut!
  Men vanligvis liker jeg skiturer i solskinn og glitrende snø, særlig når dagene blir lengre og man kan se fram mot vår og sommer.

  Ha det godt i snøen du!

 4. No! Not a snowman!! Cute, though. And the song was beautiful, even if I didn’t know anything she was singing. I liked the piano and her voice. Thank you! And your dahlia was beautiful a few posts back! Do you ever post YOUR photo? ;oD
  SisSTAR Kylita

 5. Flott og sjarmerende snømann ja.
  Jeg synest at hver årstid har sin egen sjarm. Vinteren også.
  Vi «hagere» får jo en god og lang pause også nå. 😉
  Vi kan lses hagebøker osv. og kose oss. Bli inspirert til neste vår og sommer.
  Den lille smaken av vinter er borte igjen her.
  Slik er det å bo ved kysten. Mest regn vinteren gjennom.
  Jeg bestiller hvit jul hvert år. Men, det ønsket går ikke alltid i oppfyllelse du. 😉
  Derfor må vi nyte hvert eneste snøfall her. Hehe.
  Min barnsoms vinter i innlandet var jo hvit.
  Og sangen «vår», ja den spilles om og om igjen her.
  Ønsker deg en fin vinterdag!

 6. det er bra det er flere der ute som kan sette pris på snøen 🙂 jeg blir alltid litt tussete ved første snøfall, men slaps kan jeg styre meg for, spesielt etter mine 10 år i trondheim…
  Snøen er mest borte nå, og jeg regner ikke med at den legger seg permament før mot slutten av desember, heldigvis, for det er fremdeles mye som skulle vært fiksa i hagen først…

  Lene, tusen takk for nominasjonen 🙂

 7. kylita: thank you for your kind words 🙂 No, there is no picture of me here on the blog, at least not of my face 😉

 8. We had snow for one day, but it is gone now..
  And it was a very-very small snowman 😉

  We probably will not have permanent snowcover until end of Desember.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her