Høst og vinterkranser

nypekrans hjerteDet er utrolig mye fint man kan finne ute og  lage krans av. Du kan enten lage en superenkel en som den jeg viser her som bare er nyper tredd på ståltråd, en noe mer tidkrevende, eller en enda mer tidkrevende krans (lenkene er til steder hvor kransbinding er forklart). Den svenske bloggen Blomsterverkstad viser ofte frem ulike flotte kranser. Så ofte at hun har egen kategori. Vel verdt en laaang titt 🙂
Det er faktisk mange bloggere som blogger om hjemmelagede kransene, her er ett utvalg som passer i sesongen: Hvitmose og einer,  Hvit lyng,   Epler tredd på ståltråd,   Bjørkekvister,   Roseknopper,   og kongler. Selv gleder jeg meg vilt til å lage både konglekranser og mosekranser mm. Må bare få fatt i kongler og litt annet snacks 😉
Some exsamples of wraiths one can make from materials found in the garden and forrest.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Hei
  Var innom bloggen din! Fantastisk bra bilder. Både der du fanger øyeblikket og der du går nær innpå. Inspirerende

 2. Å det er så hyggelig med hjemmelagede kranser. Jeg var litt av en ekspert på kransebinding tidligere, men det begynner å bli noen år siden jeg hadde tid – nei si heller TOK meg tid til det. I år skal jeg jammen ta meg tid igjen.

 3. Takker og neier oline 🙂

  Hehe, ellea, jeg har fått litt dilla på å tre på streng, jeg liker jo enkelt utseende, og når det i tilegg går reserfort å lage så… 😀

  Pulsatilla, jeg venter spent på å få se noen resultat 🙂

 4. Kjempeflott, hmm lurer på om du ikke har sådd en spire til inspirasjon med den og alle de flotte linkene i innlegget 🙂

 5. Det er så kjekt med alle tipsene vi får her hos deg. Flott at du lager linker. Jeg koser meg alltid på siden din. : )

 6. hyggelig å kunne innspirere 🙂 Det er så kjekt å dele, og kranslenker har jeg samlet i lang tid nå for å lage en post på. Det er så utoolig mye fint man kan lage!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her