Blåmeis – sosial, uredd og trivlig :)

blåmeis profil
Blåmeisene svikter ikke, og gleder meg daglig. Dette er en av de minste fuglene i hagen her, men de gjør så absolutt mer ut av seg enn størrelsen skulle tilsi. Spretter rundt, sloss gjerne litt, og kvitrer så koselig (lydfil) 😀
Eurasian Blue Tit

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. En av mine favoritter i hagen:-) Som vi og har hekkende tre meter unna sitteplassen på verandaen om sommeren. Nydelig bilde:-)
    Ha en fin mandag, Anne!

  2. Forresten, må bare fortelle om en episode her forleden. Vi har en av nøttemateren 40-50cm utenfor kjøkkenvinduet på levegget til verandaen. Og på kjøkkenbordet sitter ofte katten og skriker sin nød over all den gode fjærmaten der ute. En dag fløy blåmeisen på vinduet(om han så seg sjøl, eller skulle erte katten, vet jeg ikke)katten sprang og rett på vinduet med et smell. Ramla ned mellom bordet, veggen og hang etter frampotene på kjøkkenbordkanten. Fikk dratt han opp. Meget skamfull gikk han ut i yttergangen og etterhvert ut…

  3. Blåmeisen er en av mine favoritter også. En skikkelig tøffing, liten og vakker.

    Jeg ønsker deg en god og trivelig jul!

  4. Er berre innom for å ønske deg ei god jul!
    Fint fuglebilde! Kjekt å sitje å sjå på fuglar som kosar seg på matbrettet.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her