Frostroser på uteflisene

isrose
Dette er fra i januar i fjor, hvor jeg en par morgener fant de vakreste mønstere på flisene utenfor verandadøra. Det er rett og slett frostroser 🙂
Jeg har vist frem disse frostrosene tidligere.

Frostpattern on my patiotiles 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Oj…. Dette var utrolig flott! Ser nesten ut som papir med nydelige relieffer 🙂

  God ide med en finale i missekonkurransen. Med så mange deltagere blir det da enklere å konsentrere seg om hvilken av finalistene man liker best.

 2. Bygget er drittfarlig – ja, det er sikkert og visst… Ingen unger får lov til å være der og merkelig nok er det ingen som gjør det heller… Vel, vi bor jo nokså grisgrendt – så vi har stort sett kontroll på de som er der. Jeg skal så noen klatrere inntil det gamle fjøset. Jeg orker ikke drive med Roligheta, for det skal rives. Må bare ha ut jernsenga først…. 🙂 God natt. Veldig flotte Frostroser forresten! H.

 3. Hei igjen Anne. Nå har jeg fått deg på blogglista mi igjen. Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke var der… vel, jeg tenkte litt på det med innledende og finalerunder. Målet er jo ikke å vinne – eller? Det må være å delta og å vise frem mange tolkninger av f.eks. Frøken frost. De er morsomme, men jeg tenker at hvis det å bli nr. 1 blir det viktigste – da vet jeg ikke. Ikke noe sutring alså – ville bare si at det kanskje ikke er så viktig med den stemmingen…. selv om det til slutt er morsomt for den som vinner. Hva mener du om det? God natt. Hanne

 4. Takk allesammen for hyggelige kommentarer om frostroseskattene mine. Jeg er veldig begeistret for de selv, desverre er det skjelden de oppstår, men mannen måtte koste rent flisene her for at jeg skulle være klar om det skulle bli rett vær 🙂 (de hadde kappet lister der). Nå er det snø da, men det varer vel ikke evig 😉

  Hanne, jo, jeg synes også at det viktigeste er å delta. Og det tror jeg de aller fleste som deltar også synes. Fint innspill 🙂 Og jeg forstår godt hva du mener tror jeg.
  Jeg vil ikke mene så mye mer om dette foreløpig, vil gjerne se hvordan finalerunden arter seg, både resultat (stemmefordeling) og hvor mange som stemmer. Men andres meninger er hjertlig velkommen nå, og jeg kommer til å åpne for diskusjon rundt dette og en par andre ideer jeg har i god tid før neste runde. For en ting er sikkert, det blir flere konkurranser 🙂

 5. Dette var fint. Takk igjen for teknisk hjelp, nå klarte jeg det og er skikkelig kry. Det ligger noe til deg inne på siden min. : )

  PS kjempegøy med frøken frost, men jeg baler litt med å vite om stemmen min blir registrert. Det er samme tallet over hvor mange som har stemt før og etter at jeg har prøvd å gi min stemme. Er det noe jeg burde være klar over her, eller blir det kanskje ikke registrert med det samme ?

  Ha en fortsatt fin søndag Anne : )

 6. lisemoren, så ergelig at du har problemer med stemmingen. Det kan naturligvis bare være en forsinkelse
  Send meg en epost med hvem du ønsker å stemme på så kan jeg også legge til på antallet om det blir en vippestemme for å avgjøre hvem som går videre til finalerunden.
  Finalerunden blir forresten på en annen avstemningsform, som jeg håper er feilfril.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her