Kjøttmeis i farta!

kjøttmeis flyr
Snubla over disse i arkivet i dag 🙂 Det er veldig gøy å prøve å fange fugl i flukt, om en ikke så enkelt å få velykkede bilder 😉
Oppdatert: Miamaria minnet «meg» (hagegal) akkurat på at det er hagefugltelling denne helgen. Sleng deg på du også!
Great Tit in flight.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

 1. en god kveld til alle dere også! Jeg er litt ekstra redusert for tiden, og det som er av energi går til andre ting, men jeg håper å komme meg rundt i bloggene deres snart 🙂

 2. takk takk for rosen 🙂
  Jeg synes nok at jeg har langt igjenn før jeg kan kalle bildene gode, men de fanger da inn øyeblikket, og det er jo bra nok 😉 Dette er nå uansett ikke en perfeksjonist blogg, da hadde det blitt bra glissent her gitt…

  Vigdis lurer på åssen jeg får tatt sånne bilder, vel, en god og komfortabel stol, mye plass på minnebrikken, en matestasjon og god tid gir resultater… 😉 Blir ikke så mye fuglebilder nå, det er skjelden godt nok vær til at jeg kan sitte ute, men jeg gleder meg til det varmer opp, og til at sola er mer fremme 🙂

  Fugl er nå ellers utrolig hyggelig å ta bilder av, i allefall de som ikke er for skvetne. Enkelte dager kan jeg komme ganske nærme innpå for eksempel kjøttmeisen, og det er jo stas både med og uten kamra 😀

 3. For noen fasinerende flotte bilder! Vingene, spesielt til fuglen på det høyre bildet, er helt utrolige. Skikkelige englevinger, virkelig et av naturens mesterverk. Herlig Anne!

 4. Gleder meg til fugleregistreringa jeg også. Håper det kommer riktig mange fugler til foringsplassene i morgen, til meg, og til alle andre som skal telle fugler!
  Forresten – du tar noen fantastiske fuglebilder!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her