Boken: Dammer i hagen

bok: Dammer i hagenDammer i hagen, fra drøm til virkelighet, er skrevet av Eriksson, Johanson og Schyllander, og oversatt til norsk og utgitt på Landbruksforlaget. Boken har 110 sider, og rikt illustrert med fargebilder og forklarende tegnede illustrasjoner.
Dette er en liten bok om det å ha vann i hagen. Den tar for seg ulike alternativ, fra en liten murebalje for balkongen, til vanninnstallasjoner og dammer i ulik størrelse. Den favner plassering av dam, form på dam, hvordan anlegge dammen og hvordan vedlikeholde den. Boken tar også for seg dampumper og belysning, samt filtere. En real posjon av boken handler dessuten om ulike vannplanter (hvem ante at det fantes så masse flotte nøkkeroser), og litt om fisk.
Jeg kjøpe boken ettersom vi planlegger en liten dam her i hagen, og jeg har absolutt lært mye av den. En fin liten bok, med en god miks av innformasjon og innspirasjon 🙂
Har du boken? Kom gjerne med dine erfaringer i kommentarfeltet!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Tusen takk for kommentaren inne hos meg *klem*
  Og nei,ikke visste jeg att dere faktisk het «hagegale» *smiler*
  Men ett passende navn!
  Hobby blir man litt «gal» av 🙂
  Klem fra Maya (Kortgal 😉 )

 2. Denne har jeg sett på i bokhandelen, men aldri kjøpt. Fikk til dam i fjor med hjelp av blader og noen andre bøker jeg har. Morro at du og skal lage deg dam! Og da blir det kjempefine forhold til mose langs kantene og.

  🙂

 3. Så spennende dette her kommer til å følge hvis dere lager dam i hagen.

  Jeg kommer til å følge med.

  Spennende spennende med sånne prosjekter.

  klem fra Gamlå

 4. Jaså du Anne. Så du er tante til Jakob og Oline du! Jeg er grandtante og en hageentusiast, dog ikke hagegal (tror jeg). Mye spennende å kose seg med på nettet i kalde og uvirksomme(når det gjelder hagen) vinterdager. Hilsen fra Mette

 5. hehe, vi får se når den dammen blir til da… her er mye som skal gjøres og lite kapasitet, men planlegge kan jeg jo gjøre fra sofaen 🙂

  Ellers: hei hei til nye lesere 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her