Spretten søndag – Dette var da ikke sjarmant?

ekorn klatrer på muren
Er det bare meg, eller ser dette litt ekkelt ut? Vanligvis er jo ekorn verdens søteste dyr, men akkurat dette får meg til å grøsse litt.
Jeg er nok litt farget av at det minner meg om en rotte som klatret opp akkurat der. Men, når jeg gikk i arkivet for å se på bildet av denne rotta, så ligner det jo slettes ikke… Selvom de er i slekt. Pussig.
Om du heller vil se søte bilder av ekorn så trykk der det står kategorier: ekorn rett under her 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Kul type!!
  ja om vi kommer oss på setra om et par dager nå, tross forkjølelse på mora her – og hofteskade på valp, så skal jeg filme mine egne ekorn der oppe – makan til kranglefanter når maten serveres skal du lete lenge etter!
  ha en flott dag!!
  Tone

 2. hehe, kommer sterker tilbake på nusselighetfronten 😉

  Tone, gleder meg til å få se! Her er det nokså stilt om dagene, lenge mellom hver gang jeg ser de, og da er det kun en om gangen. Håper de greier seg gjennom vinteren, min tror jeg bor langt unna, ettersom han er innom så sporadisk.

  Gry, akkurat denne som var innom i denne fotoseansen var en av de mindre vågale og usprettne jeg har sett faktisk, litt sirrupstreg. Mulig på grunn av kulda, eller at all snøen var uvant?

 3. Hallo.
  Etter det jeg husker hadde du forklaringer på hvordan man får til forskjellige ting på bloggen, for en stund siden.
  Vet du hvordan man får gadgets på begge sider av bloggen?
  Jeg trenger utførlig forklaring om du kan det. Er taknemlig for gjelp.
  Klem Kate

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her