Ekornglede :D

Min mor etterlyste ekornbilder, og mødre skal man jo høre på! Så nå har jeg gravd i arkivet og funnet frem et knippe koselige små krabater, til glede både for henne og deg 🙂

Ha en flott helg!

Oppmerksom
Selskap i hagen 🙂
Oppfinnsom
Småskeptiske (første dag ute i verden)
Nysgjerrig
Søskenkjærlighet
Leken

Og sånn helt til sist: Verdens aller søteste lille ekornunge 🙂

Og pst: vil du se enda mer ekorn? Det er over 200 ekornbloggposter her!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips