Ekornglede :D

Min mor etterlyste ekornbilder, og mødre skal man jo høre på! Så nå har jeg gravd i arkivet og funnet frem et knippe koselige små krabater, til glede både for henne og deg 🙂

Ha en flott helg!

Oppmerksom
Selskap i hagen 🙂
Oppfinnsom
Småskeptiske (første dag ute i verden)
Nysgjerrig
Søskenkjærlighet
Leken

Og sånn helt til sist: Verdens aller søteste lille ekornunge 🙂

Og pst: vil du se enda mer ekorn? Det er over 200 ekornbloggposter her!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her