Ekorn på hasselnøttjakt :)

Det er vel ingen hemlighet at ekorn elsker nøtter, og ferske hasselnøtter anser den som reneste snop! Bildene er tatt på Langaardsløkken (som jeg er nestennabo med), hvor det står fire hasselnøttkjærr som ekorna flittig stripper for godsaker.

Til glede for meg, og deg 🙂
Ha en god helg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Spiser ekorn kastanjenøtter? Vi har et kastanjetre men nøttene faller aldri ned på bakken så jeg mistenker at våre tre ekorn har rappet dem!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her