Morratrøtt ekorn ♥

Jeg savner å ha ekorna tett på. De var koselige å ha rundt meg, og de var koselige å dele med dere. Men. Det er jo svært mange bilder i arkivet som ikke er delt, så i dag har jeg funnet frem fem år gamle bilder av ekorn i høstsol 🙂

Og så får jeg jo bare sette meg til i parken her snart og speide etter frogner-ekorna. For de er her jo, selv om vi ikke spiser morgentrøtte frokoster sammen som jeg gjorde med gjengen på Nordstrand 🙂

Ha en fin dag!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

 1. Hei!
  Jeg har fått ekorn i hagen i år, riktignok på hytta en times tid unna, men det hindrer meg ikke i å mate dem nei.. Snakk om koselige gjester og frokostpartnere!
  Jeg bygde to av ekornkassene dine, og fikk hengt dem opp seint i høst. Jeg har ikke sett at noen har flyttet inn ennå, men reirmateriale jeg har lagt ut har i alle fall forsvunnet. Ellers gikk jeg til innkjøp av to matkasser av den typen du la ut bilder av, men de ble ganske raskt demontert og ødelagt. Nå har jeg bygd to mathus store nok til å romme omkring fire kilo nøtter, med pleksiglasstak i stedet for plast i front. Også disse måtte forsterkes med metallister i hjørnene for å gå klar av blant annet flaggspett, men jeg håper de skal holde en stund:)

  Ville bare si takk for flotte bilder og inspirasjon – siden din er flittig brukt hele sommeren og høsten.

 2. Noen som har noen tips om hvordan man kan holde Skjørene unna ekornmateren?
  Har hatt tre ekorn som er og spiser i kassen. Og fire flaggspetter som har hakket seg hull på sidene av kassen der de sniker seg til å hente mat når ekornet sitter oppe på taket og spiser.

  Men de siste ukene har Skjørene vert og forsynt seg grådig. Hvordan unngå at de spiser opp maten til Nøtteliten?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her