Verktøy for pingler!

ergonomisk redskap/ verktøyFor noen uker siden fikk jeg omsider somlet meg til å bestille fra nettbutikken I Gros hage. Blandt annet en rekke skikkelige spader fra Joseph Bentley, kjemisk fri for plast og glorete detaljer 😀 Det ble liten spade og stor spade og greip, samt miniverktøy for pingler…
Jeg har dessverre svært lite krefter grunnet sykdom, så det å grave har de siste årene ikke vært mulig. Men puslegraving med en håndspade håper jeg at jeg kan orke litt av til sommeren, så når jeg kom over disse ergonomiske redskapene måtte jeg bare slå til. Verktøy for pingler er slettes ikke dumt når det kan gi mer ut av den lille ompfen man har, nå gleder jeg meg til det smelter ute så jeg kan prøve ut de nye vidunderene 😀
Annen type ergonomiske håndverktøy finner du her: etac. Disse er nok trolig enda mer ergonomiske, (de er bla lettere).

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Med så lekkert verktøy, blir det nesten gøy å grave… (skaffet meg nylig en dr..lekker kantstikker!)

  Av samme grunn har jeg også investert i en nett og «lettklipt» sekatør, som forhåpentligvis ikke gir verk i hendene, som de som er beregnet for digre mannfolkhender…

 2. Hei og takk for at du besøkte bloggen min i går! Tenkte bare jeg skulle fortelle deg at du hadde rett – de to grønnfinkene har tatt med seg vennegjengen- i dag var de sikkert 15. Morsomt! Stilig verktøy du har kjøpt, det er godt det finnes pingleverktøy for oss som trenger det. Ha en fin dag!

 3. Hmm..Dette var noe å tenke på. Med mine ledd(kom ganske brått på for ti år siden, og ennå har ikke legene funnet ut hva det er) så er ikke styrken i hendene den samme som før, så kanskje dette var noe ja.

  :-)))

 4. Supre verktøy. Vi også få anbefale en sirkelluker og en skarp ugrass skjærer, til å ta mellom heller, steiner osv. Jeg skal legge ut bilder på bloggen min! De er helt geniale.

 5. Du – det kunne vært en bra utfordring å sende rundt – «Mine beste hageredskaper»…. ikke dumt, ikke dumt!

 6. villrose, supersekatør ønsker jeg meg, sånn trinnting, men har ikke kommet så langt.

  Forresten, vi hadde ikke en eneste skikkelig spade i huset, så det er derfor vi kunne gå til storinkjøp 😉

  Hobbygåsa, så artig 🙂
  Hanne, det var en strålende ide! vil du starte eller skal jeg?

  Britt Åse, hehe, ja, mer ompf hadde jo vært supert! men det rare er jo at jo riktigere jeg bruker den ompfen jeg har jo mer blir det av den 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her