Juhuuu! Invasjon på moseplassen!

fugleinvasjon
Her har det akkurat vært ett liv uten like. I tilegg til de faste som bor i hagen her så var det akkurat en stor flokk grønnfink og en stor flokk gråsisik innom samtidig!  Gråsisiken har jeg aldri sett her før, så det var spesielt stas 😀 Skal skrive litt om den senere.
Favorittfuglemateren og treet den henger i og bakken under var full av småfugl, og det var fuglekvitter og vingeflapping som gav gode asosiasjoner til vårens trekksesong.
Bildene ble tatt gjennom glippe i vinduet, og de viser kun en del av all fuglen som var her 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Så fint! Vi bur så høgt oppe at vi berre ser tretoppane på nokre veldig høge bjørker, så der er det berre fuglar som flyg forbi i full fart. Ein foringsplass hadde vore fint å ha.

 2. Det er moro med så mange fugler innom samtidig!
  Gråsisiken er innom her og med ujevne mellomrom, grønnfinken er mer eller mindre innom hver dag. Og akkurat disse fuglene pleier å komme i flokker.
  Hvis du ser nærmere på gråsisiken har den en flott rød flekk på hodet/pannen.

 3. Gunda, det finnes foringsplasser du kan feste på vinduene. I gros hage har en veldig kjekk en i pleksiglass som er gjennomsiktig.

  Alva, hei 🙂 så kjekt å se deg 🙂

  Juni, ja, de er togere disse, de flyr mest i flokk. Grønnfinken kan komme en par tre også, men de er gjerne mange. Jeg fikk tatt noen bilder av gråsisiken, flott fugl, og ja, hannene er kledlig rød, (noe som gjorde den enke å skille fra grønnsisiken som var her mye i fjor)

  Nå må jeg jammen komme meg ut og fylle på materen…

 4. Det er så koselig å se på småfuglene som flyr til og fra.
  Hverken Gråsisik eller Grønnfink er her, men koser meg de få sortene som kommer til brettet mitt.
  Ha en fin dag videre.

 5. Det er så koselig med fuglebesøk. Vi er heldige som opplever dette. Akkurat nå holder de seg i skjul, her snør det i bøtter og spann. Kan ikke du få det til å stoppe 😉 Jeg har forsøkt, men ingen vil høre. Skal ordne med spirene i planterommet i dag. Kanskje noen bilder. Kose meg. H.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her