Måke som letter

måke letter fra takDet hender det er måker innom på besøk her, jeg bor ikke så langt fra Oslofjorden så det er helt naturlig. De er her såpass skjelden og kort at det bare er morsomt at de stikker innom, ellers så er jeg nemlig ikke så begeistra for bråkemåker 😉
Men det er nå litt flotte fugler da, selv om det er flyvende rotter…
(og ja, det er litt grått vær her fortiden..)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. Måker er flotte både når de sitter i ro og flyr, og vi forbinder de jo mest med sol og varme svaberg…

    Ha en fin helg.

  2. Fantastisk flott bilde! Jeg har et ambivalent forhold til denne fuglen. Her kryyyyyr det av den. Den er liksom symbolet på sommer, men du verden så plagsom den er nå vi sitter og griller og den sitter på gjerdet og venter på å snappe til seg litt mat. Har tilogmed opplevd at den stuper ned over bordet mens vi sitter der. Ikke koselig!

  3. Jeg liker måker – og de har ingenting å gjøre med rotter… hva er det du sier… haha! Vel, det er sant at jeg liker måker. Minner meg om salte svadberg og lange, lyse netter! Deilig!

  4. Herlig bilde!

    Måkene er flotte å sjå på uansett synes jeg. Den gangen da det var mink farmer rundt omkring i distriktet (20 – 30 år siden?), var det også store måke flokker her i Hamar distriktet. Nå er det nesten ikke mink igjen (heldigvis for minken sin del!), og måkene gidder ikke besøke hedemarken lenger.

    Husker godt måke-bråket når minkbilene kom med fiskemat til minken…

  5. Flott bilde. 🙂

    Jeg er enig med Ellea og har også et ambivalent forhold til dem. På den ene siden: Har man måker fast rundt huset er man ikke like begeistret for dem. De er nærgående og bråkete og gjør fra seg der det måtte passe dem. Men, på den annen side, å se flyvende måker er alltid et flott syn. Og måker er bedre enn duer syns jeg, det er virkelig flyvende rotter.

    Men, igjen: Skikkelig flott bilde. 😀

  6. Hei der, da er også jeg med i konkuransen men fikk jeg krympa bildene…? Nå gir ejg søren meg ta opp!

    Elsker måker jeg da og kråkene ;0)Men hater denne spurvehauken som besøker hagen om morgenen og skremmer mine kjære småfugler…

  7. morsomt at dere likte bildet 🙂 Jeg prøvde lenge å få tatt noen bra bilder av at de fløy rundt her, men så la jeg merke til at det satt en par måker på nabotaket, og da ble det endelig ett som det ble skikk på.

    Bildet er forresten tatt mens det snødde, derfor den grå-hvite bakgrunnen.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her