Små og store nettbutikker med planter, frø og annet til hagen.

.

.

Jeg har flyttet oversikten over nettbutikker med hagerelevans til ny side:

.

KLIKK HER SÅ FØRES DU TIL OVERSIKTEN

.

.

.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

25 KOMMENTARER

 1. Jeg har lagt til hagia (jøss for et utvalg forresten!) og noen drivhuslevrandører, kom på at de jo var relevante.

 2. Takk for liste, har handlet på flere av dem før og vært fornøyd. Synes det er så fantastisk etter at nettbutikkene entret denne verdenen, husker før da en måtte bare sukke og skyte en hvit pil etter fine saker til hagen…. eller reise utenlands for å få med seg hjem noe fint.
  Ha det godt da, her er det lenge til vår, det snør og det snør…
  Klem

 3. anne du er så flink!
  Jeg vet at om jeg eller noen i mils omkrets av meg skulle lure på noe hagegreier, så kommer jeg til å vise til deg. Ferdig med det.

  Her er det snø i bøtter og spann!
  og så jeg som venta sånn på vår!
  Håper du er i fin form! –
  hverdagsklem fra tone

 4. Hyggelig å kunne hjelpe, det er jo artig å kunne få fatt i akkurat det man leter etter, og ofte er det lettere å få spesialitetene over nett enn å prøve å finne det lokalt.

  Jeg har nå lagt til heirloom.no aner ikke noe om de, og de ser nokså nyoppstarta ut enda (ikke helt i boks med betalingsordning så de bruker paypal så lenge).
  Også har jeg fått svar fra de fleste av de jeg spurte om de sendte, og både urtegården og peonhagen sa ja, og er flyttet opp 🙂

  Kom gjerne med tips og erfaringer!

 5. Jeg har akkurat lagt til Din flora, en butikk jeg synes virket spennende og som jeg nok legger inn en bestilling hos. De holder til på Lillestrøm (utenfor Oslo), slik at man kan hente 🙂

 6. Takk for oppdatering Pulsatilla, da skal jeg oppdatere lista!
  Jeg er meget begeistret for Din Flora, virkelig fint utvalg og hyggelige priser også. (driver og jobber med prissammenligning nå, og de små kommer bedre ut av det enn jeg hadde forventet)

 7. Hei Erling.
  Du finner alpinplanter i alle frøbutikkene, men om du er ute etter en spesialist så veit jeg dessverre ikke riktig hvilken det skulle være, det finnes nok.
  Om du legger inn spørsmål på http://www.hagegal.no/hagefora… så får du sikkert gode svar!

 8. Erling, du kan også se om kanskje Magnar Aspaker har noe på listen. Han bytter primært, men om du ikke har noe bytte så kan du spørre om han selger. Om ikke annet så kan han sikkert komme med noen tips om hvor lete etter frø.
  http://magnar.aspaker.no/

 9. […] Nettbutikker med frø, planter og annet til hagen En liste over alle de hagerelevante norske nettbutikkene jeg kjenner til. Oppdateres når jeg kommer over noe nytt, og gi meg gjerne tips om du savner noen. Jeg liker godt å handle over nett, det er jo deilig å kunne ligge hjemme i sofaen i ro og mak og forske og søke og klikke. […]

 10. Kjempeflott blogg, mange gode tips og råd, tusen takk:)
  Tenkte jeg ville tipse om en ny nettbutikk jeg kom over, spennende og godt utvalg, hageredskap.no
  Ha en fantastisk vår alle:)

 11. Hei
  Vi er et uavhengig hagesenter og planteskole som har startet en nettbutikk på vår hjemmeside. Vi håper at du kan finne siden interessant nok til å dele den med dine lesere. Den er meget informativ og inneholder mange videoer om stell og bruk i hagen. Om du har tid, så klikk deg inn på denne linken og se selv… http://www.randesund-planteskole.no
  Vi trenger litt hjelp til å spre ryktet blant alle aktørene i kjederelaterte hagesentre:)
  På forhånd takk
  Hilsen Plantefolket i Randesund
  Morten Kr Bragdø

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her