Tulipanfest

tulipanbukettI dag er det strålende sol!
I morgen er det mars!
I morgen er det (for) vår!
I morgen er det konkurannseutlysning 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Tulipaner med flotte farger må jo bare kjøpes nå om våren. Gleder meg til å se/høre hva marskonkuransen blir. Artig med en liten utfordring, så får vi se hva som kommmer.

 2. hihi, vår-vår våååååååååår 😀

  Tulipanene fikk jeg for en par dager siden, da hadde jeg bare nevnt det i en mnd at jeg hadde lyst på blomster, noen dager før gikk jeg så langt at jeg sa at om jeg snart ikke fikk de blomstene så kom jeg til å henge han ut på bloggen…!
  Hihi, det hjalp 😀
  (jeg er altså husbunden så jeg får ikke bare kjøpt det selv)

  Sitter og snekrer sammen konkurranseutlysningen. Veldig spent på hvordan den blir møtt denne gangen 🙂 Håper jo som alltid at det er ett tema som kan fenge og intressere litt, vi får se 🙂

 3. Så flott!!! Og det går fort utover nå.

  Kjøper tulipanene sjøl jeg, for her kommer de sjelden fra andre. Ikke hjelper trusler heller tror jeg ,-)

  Ha en fin lørdag:)

 4. Nydelig bilde og jeg kan godt lage den utfordringen og utfordre deg 🙂 Da er det klappet og klart! Gleder meg til ny konkurranse. god lørdag. H.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her