Vingeslag

vinge slag av trost i snøenDere er vel drittlei svarttrosten min nå 😉 Men her er altså vingeslagene til det som fortiden er min favorittfugl. Stilig ikke sant? 😀
Decoration made by my eurasian blackbird

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Her er det veldig mange svarttroster på fuglebrette, men det er første gang jeg ser vingeslagene i snø.
  STILIG 😀

 2. Veldig fint! 🙂
  Stilig!
  Og du, vi blir ikke lei, nei.
  Poster kanskje noen bilder jeg har tatt av Svarttrost her også en vakker dag snart…. 😉
  Her koser Savrttrosten seg med epler. Det er favoritten.

  Ha en fin dag!

 3. Ja ninni, det var helt uten spor, jeg har ikke endra noe med bildet med unntak av å ha lysa det littebitt 🙂 Det er masse sånne spor i hagen her, men dette er det som var mest «perfekt» de fleste har bare en vinge eller overlapper.

  Svarttrosten er den eneste jeg har sett i hagen som lager sånne spor, de andre letter mer opp, og er heller ikke så mye på bakken.

  Jeg begynner å bli litt sugen på å blogge om planter jeg… hihi, må se å få sådd litt snart 😉

 4. Kjempestilig:-) Aner ikke hvor mange slike bilder jeg har av vingeslag, men de er så flotte!! Her etterlater skjæra og kråka de flotteste, og endel av de andre fuglene. fant også av stokkand ved fjæra her en dag. Spor etter skjærten og:-)
  Og jeg blir iallefall ikke lei av fugler, det er helt sikkert!

  🙂

 5. Neida er ikke lei 😉 Og det bilde var stilig!

  Så gøy at jeg har kommet med til finalerunden da! Det hadde jeg aldri trodd…

 6. Flott og spesielt bilde! Jeg har også trivelige besøk av svarttrost for tida. Hver morgen når jeg står opp, er den på plass foran vinduet mitt og inntar dagens første måltid.
  Jeg gleder meg allerede til i morgen tidlig! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her