Frøken Vår 2009 – konkurranseutlysning

Velkommen til våren 😀
Nå er april her, og våren er i full sving over det meste av landet, jeg tenkte derfor vårtegn kunne være passende konkurransetema. Konkurransen er åpne for alle, og har som formål å spre glede og innspirasjon med utgangspungt i det som skjer i hagen.

Hva gir deg ekstra vårfølelse? Hva gjør deg glad? Hva får det til å krible av forventning?
Gå ut i hagen (eller skogen eller parken eller balkongen eller grøftekanten) og finn en deltager. Det kan være blomster, skudd på trær, eller kansje rett og slett smeltende vinter. Bruk din fantasi, og delta med det som setter deg i vårstemning 🙂

Hvordan delta:
* Ta eller finn frem et bilde av kandidaten (kun dine/familiens bilder)
* Gi kandidaten et personlig navn, som ikke er identisk med norsk eller botanisk navn, (men inkluder gjerne det ekte navnet i presentasjonen). Det er flere grunner til at jeg ønsker unikt navn, den viktigeste er at det ofte kommer flere planter av samme sort, og da er det ikke noe særlig at en av de heter planteslaget. Se tidligere konkurranser for ideer
* Skriv en beskrivelse. Beskrivelsen kan være så kort eller lang du ønsker, forslag til hva du kan ta med; fortell om det vi ser på bildet, hvorfor valgte du ut nettopp denne kandidaten? Hva gir deg vårstemning?
* Post det hele på egen blogg, eller om du ikke har blogg send til meg over e-post. Det er fint om du i din presentasjon lenker til denne bloggen slik at dine leser kan følge med videre, og kansje blir også de innspirer til å delta 🙂 Om du vil kan du gjerne bruke knappen/illustrasjonen som hører til konkurransen.
* Skriv en kommentar i denne posten om at du har presentert deltager, dette er viktig og må gjøres uansett hvordan du sender inn bidrag!

Påmeldingen er åpen frem til og med tirsdag 14 april (kan strekkes frem til kl 10 onsdag morgen). Alle kandidatene presenteres så her på bloggen, og avstemning åpnes i løpet av onsdag 15 april.
Se samlepost for ytterligere detaljer og konkurranseregler

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

25 KOMMENTARER

 1. Fint du satte frist til over påske, tenker det blir mye fotgrafering i ferien. Hvis jeg har dette i bakhodet, kan det jo hende det dukker opp en kandidat. Vi får se. God påske Anne!

 2. Flott Gry 🙂

  Ja heidi, jeg tenkte det var greit å gjøre det sånn, så håper jeg mange blir innspirert og innspirerer videre 🙂

 3. Ikke vårstemning her enda, men så er det jo god tid enda og da til fristen går ut ;0)

  God påske Anne ;0)

 4. Da har jeg kommet med et bidrag også, men shit jeg glemte navn på kandidaten…

  jeg tar å kaller kandidaten Ippi tenker jeg 😉

  Ha en fin dag!

 5. Så har jeg endelig klart å få min kandidat på plass – i siste liten, men jeg har ventet på litt sol….
  Jeg tenker meg det første bilde skal få representere frøken Anne Mona

 6. Hei, hei! En ny kandidat finner du på bloggen min i dag: Frøken Herr Våryr (Får dessverre ikke til å lenke til sida di. Gremm.)

 7. Då melder eg på min Frøken Vår kandidat. Du finn han øverst på bloggen min. Får ikkje til å linke, men det tenkjer eg du ordnar;) Har gløymt å finne på eit namn, men kanskje frk. Snøkvit kan passe:)

  Ha ein flott dag.
  Klem Henriette

 8. Heisann!! Der fekk eg til linken og gitt, og namnet er no på plass. Då er det berre å venta i spaning på avstemminga.

  Klem

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her