Spretten søndag – næmmen Kyrre da!

ekorn viser rompa
…. protestaksjonen fortsetter tydligvis… 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. hihi, rart hva man plutselig legger merke til mens man blar gjennom arkivet for å finne noe å poste.. 😉

  2. Hihi….bestemt ung ekornherremann det der:-)

    På fredag så jeg det første ekornet her i år! O lykke! Dessverre hadde jeg ikke kamera klart…….

  3. Han såg litt misfornøyd ut den karen. Litt lei av å leika fotomodell kanskje ?

    Artig var det i alle fall.

  4. Har du bare et ekorn – eller er det flere du har i nærheten. De er jo så søte og morsomme! Flott bilde. Vi har et som vi ser løper i trærne etter lagerene til spettmeisen. Lur fyr! Ha en fin uke Anne. H.

  5. hihi, ja, nå må jeg vel snart true med å legge ned hele sjowet om han ikke snart blir sammerbeidsvillig… 😉 Nøtter er på plass, sammen med andre godsaker, så han er bare vanskelig av seg nå..

    Hanne, jeg veit ikke om det er flere som er innom, eller bare en. I høst var det tre innom samtidig en par ganger, trolig noen tennåringer, men ellers så kan jeg ikke huske å ha sett mer enn en om gangen. Men, nå har jeg ikke sett ekorn på nesten to månder! Det går i arkivbilder, alle disse bildene jeg har vist i det siste er fra samme besøket i januar. Jeg håper han finner veien tilbake til meg igjenn snart, og forhåpentligvis flytter inn med en liten familie…

    Det kan jo også være at han er innom uten at jeg ser han, jeg ligger jo ikke å stirrer på fuglematerene heeele dagen 😉

    Ellea, grattis! Da håper jeg ekornet ditt dukker opp igjenn, og at du har kameraet klart 🙂

  6. Han markerer tydelig sin protest fremdeles ser jeg! Å, jeg bare elsker ekornbildene dine! Håper du fortsetter hver søndag til verdens ende 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her