Vårkrukke

vårkrukkeDet nydelige været står ved, og i dag fikk jeg ordna til i krukka jeg gjerne har ved terassedøra. Påskeliljer, perleblomst, primula og mose står nå der og lyser opp 🙂 Det kan nok være at det kommer til å bli litt for kaldt for den primulaen, men den tåler litt minus, så da prøver jeg 🙂
Også er det altså en vakker solnedgang i dag også, deilig med disse soldagene vi har hatt i det siste! Snøen smelter sakte men sikker, og har fått litt hjelp akkurat på terassen. Fuglebadet ble satt ut i går, jeg må nok kakke ishinne i noen uker, men om det blir ett populært badested så gjør jeg gjerne det 😉 Må tilby topp forhold her på Moseplassen skal jeg tiltrekke meg alle de blivende foreldre..
Fortsatt god helg alle sammen 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Hmmm, nydelig bilde og nydelig stilleben Anne 😉

  Fortsatt god helg til deg og! Og så har dere et fantastisk flott vær! Her er det regn og grått men hummøret på topp;)

 2. Har også fått ordna utanfor inngangsdøra, men har hatt det så travelt at eg har gløymt å ta bilete 🙂

  Ha ei fin kveld!

 3. Deilig et vårbilde fra din uteplass. Her er det nok ennå ikke kommet så langt du. Skyer og tung skodde har hengt over trøndelag i dag, men en ser positivt på tilværelsen. Is og snø tiner, og jeg får unna litt husarbeid i samme slengen uten att for dårlig samvittighet over å ikke være mye utendørs.

  Ser finalistene til Frk. fFrø her, og stemme er avgitt, flotte kandidater alle sammen. For en kreativitet og for noen bilder. det andre bilde der var min favoritt og minnet meg på karneval i Rio foressten :-)))

  Kanskje skulle en tatt en tur dit?? nesj.., så lenge gidder jeg ikke spare 🙂

  God helg videre til deg Anne

 4. Koselig vårkrukke du har satt ut.
  Det er så godt at våren kommer nærmere for hver dag.

  Ha en fortsatt fin helg på Moseplassen:-)

 5. Koselig å pynte litt utenfor døren nå:o)
  Her er det regn og grått vær i dag men har hatt noen nydelige dager i uken som gikk!!
  Er så deilig å se at det begynner å komme opp spirer fra jorden nå:o)
  Ha en fin søndag:o)

 6. Åja, endelig er det vår snart! En nydelig krukke du har der, og så bra at snøen trekker seg bort fra uteplassen! Hestehoven har dukket opp, og fuglene kvitrer og emner snart på reir! En herlig tid!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her