Vinneren av Frøken Vår 2009

Skjønne frøken Ippi fra GundaM – en liten hagevandring, ble frøken Vår 2009 🙂
På andre plass kom frøken Trekk fra Villniss
Og på delt tredje kom Flowerpower fra Photography og Herr Våryr fra Villroses hage
Frøken Uffda fra Nefertitis samlinger og Snøkvit fra To hus tett i tett fulgte tett på.

Hipp hurra for vinner og for alle som deltok 😀

ippi-1 frk vår
Jeg fikk i formidag noen ord med den blomsterkosende katt. Ippi er forresten en liten omplasseringskatt, som etter fire år i systemet og mange ulike fosterhjem selv omplasserte seg til hjemmet til GundaM.
ippi2 frk vår* Nå Ippi, hva føler du nå som du har blitt kåret til frøken Vår?
Helt utrolig, jeg kan ikke tro det er sant!!!

* GundaM har fanget deg midt i en herlig hageaktivitet, hvorfor bedriver du krokuskos?
Jeg elsker jo blomster og gress og alt som er grønnt. Jeg er faktisk en vegetarkatt ! Agurk er favoritten her ;0)

* Nå som du er miss, det noen saker du brenner for?
Jeg brenner for alle dyr som ikke har det like godt som meg, hjemmløse katter og mishandlete dyr av alle slag!

* Hva mener du er dine sterkeste kvaliteter eller grunnen til at du vant denne konkuransen?
Jeg går jo og tramper etter denne hagedama overalt når hun er hjemm og og svinser i hagen, så jeg er nok et lett bytte….Og ja, jeg elsker å bli tatt bilder av 😉

* Hvordan har du nytt våren så langt?
Mest solbading i vinduskarmen, ute som innendørs!

* Hvordan skal dette feires?
Hmmm, nå skal jeg sole meg i glansen på favorittplasen min på terassen her, og fortsette med min nye hobby etter snøen forsvant nemlig å «pimpe» rabarbrabedet…

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Hei Anne, nå er det lege siden jeg har lagt igjen kommentarer, har hatt det så vanvittig hektisk en perriode. Har oppdatert meg inne hos deg, og koste meg veldig mens jeg leste meg opp på alle innleggene om stauder.

  Grautlerer til Gunda M, en verdig vinner syns jeg. Denne pusen er jammen dobbeltgjengeren til nabopusen min, som også er en omplasseringskatt, som også følger etter matmoren sin hele dagen. Jeg heiet derfor på dette bildet, som jeg syns var så koselig og vårlig : )

  Ha en fotsatt fin uke : )

 2. Hei igjen, det ble litt rotete over, så bare for ordens skyld: Oppdateringen om staudene gjorde jeg fra siderulleren din etter at jeg hadde oppdatert meg på sidene dine.

 3. Hei der!

  Javisst vant lille Ippi, nå ligger hun på magan til Mr E og avisst tenkt å ligge der hele kveld ;0) Hihi

  Takk for at du tar deg bryet med slike konkuranser Anne, det er jo endel jobbing med det vil jeg tro!

  Klem fra meg og Ippi

 4. Kjempefint bilde GundaM! Og takk til dem som har stemt på fugletrekkbildet mitt. Jeg er strålende fornøyd med 2. plassen. Takk!

 5. Gratulerer til blomsterglad pus! Frøken Herr Våryr er veldig fornøyd med en god 3.plass….
  Og minst like fornøyd med at fruen er dukket opp. De to har nok travle dager, og Herr Våryr synger «døgnet rundt».

 6. Gratulerer! Herlig intervju! En ekstra spiss på det hele er jo at missen er en omplasseringskatt 🙂 Min egen katt har funnet småspirer av kattemynte og går og sutter og gnir seg i de bittesmå bladene – søtt!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her