Spretten søndag – se, der bor ekornet!

ekornbol😀
Kan man ha bredere glis enn jeg hadde i går når jeg omsider fant ut hvor ekornmammaen bor?…
Jeg har gjetta på at det ikke er langt unna ettersom hun av og til er innom flere ganger på dagen, men at det er en meter fra tomtegrensa vår, det trodde jeg ikke. Bildet viser ekornbolet, og det ligger på en gren åtte meter over bakken praktiskt talt i tomtegrensa på nordsiden av huset. Jeg har forsøkt å følge med på hvor hun stikker siden jeg så henne for første gang for snart en måned siden, og i går hadde jeg flaks 🙂

Ekornets bolig heter altså et bol, og de er kulerunde lukkede huler laget av kvist, gress og alt den finner som er mykt. Det har gjerne flere ulike for ulike behov gjennom året. Jeg har skrevet mer om ekornbolet tidligere.

Så da er det bare å følge med videre, neste ledd i føljetongen må jo bli at de små beveger seg ut av bolet, det ligger nok litt frem i tid enda, men jeg lover å sitte klar med kameraet 😀 Og enn så lenge har jeg drøssevis (kremt, over tusen) bilder jeg kan poste…

This is the squirreldray that my mothersquirrel lives in, its right next to our property 🙂

ekorn-tre

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Så herlig, da er jeg sikker på at du får se ungene etterhvert! Og ja – jeg tror jeg kan forestille meg gliset ditt hehe, man blir jo mer enn hektet.

 2. Helt fantastisk Anne, det fortjente du virkelig! Noe så spennende 🙂 Over 1000 bilder høres flott ut, jeg kan ikke få nok av de søte ekornene dine. Ha en flott første pinsedag!

 3. ekornbol, fordi du fortjener det 😀
  *ler*

  Men det gjorde veldig godt at jeg har laget det så atraktivt her at ekornet velger å flytte inn. Jeg trodde ikke det ettersom det er så mye trost her som er kampvillig, men så feil tok jeg altså.

  Nå har jeg spretti rundt her siden i går kveld, fremdeles like stort glis… 😉

  Heldigvis så tok min far affere og kjøpte inn en monstersekk med solsikkefrø tidligere i uka, så nå har jeg for fremover også 😀 Man har jo ansvar skal vite for de smås næringstilførsel, så her er det variert kost med fettkartong til forret, solsikker som hovedrett med brød og nøtter på siden, og frukt til dessert 🙂 Og friskt vann til maten naturligvis 😀

 4. ekornbol, fordi du fortjener det 😀
  *ler*

  Men det gjorde veldig godt at jeg har laget det så atraktivt her at ekornet velger å flytte inn. Jeg trodde ikke det ettersom det er så mye trost her som er kampvillig, men så feil tok jeg altså.

  Nå har jeg spretti rundt her siden i går kveld, fremdeles like stort glis… 😉

  Heldigvis så tok min far affere og kjøpte inn en monstersekk med solsikkefrø tidligere i uka, så nå har jeg for fremover også 😀 Man har jo ansvar skal vite for de smås næringstilførsel, så her er det variert kost med fettkartong til forret, solsikker som hovedrett med brød og nøtter på siden, og frukt til dessert 🙂 Og friskt vann til maten naturligvis 😀

 5. oooooooooooooooo

  nå må dere komme igjenn i kveld altså!!!! enda bedre nyheter i vente 😀 med bildebevis…….. *mega-glis*

 6. Kjempeflotte ekornbilder! Tenk at du har over tusen stykker, herlighet så flink du har vært!
  Skal bli moro å se ungene og etter hvert.

  Gratulerer med seieren i stolkonkurransen! Vel fortjent det også:)

 7. Så fantastisk, tenk når de søte små titter frem?
  Det er noen dager siden jeg hadde besøk det søte ekornet som holder til i skogen nær ved.
  Man blir så glad i alle gjestene på matbrettene.
  Ha en fortsatt fin pinse:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her