Lette minipåskeliljer

paskelilje-miniDet aller første innkjøpet til hagen ble gjort rett etter at vi hadde fått tilslag på huset her var en haug med løkposer på salg. Denne mini-påskelilja var en av de som ramlet oppi handlekurven, og er den ikke yndig? Desverre har jeg ikke noe navn på den, og det er litt for få av den til at den virkelig kommer til sin rett, men jeg blir like glad hver gang jeg ser den lell.

Jeg synes det er ekstra artig med «vanlige» blomster i litt uvanlig utforming, da får jeg både det kjente kjære og det spennende nye på en gang 😀

Og husk, denne månedes tema for konkurransen er nettopp løk, kansje du har noe fint du har lyst til å vise frem?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her