Vinneren av Frøken Løk, oppdatert med interviue

juniDa er vinneren av Frøken Løk klar, det ble den yndige Frøken Flørt fra Junis hage. Hun fikk også flest stemmer i innledende runde!
Frøken Lilly fra Min Verden kom på andre plass, fulgt av Frøken Reserveløsning fra Nefertitis samlinger, Frøken Den som venter fra Kathrinehagen 2009 og Angelique fra Twins hage. Resultat er offentliggjort i respektive tråder; presentasjon, finalerunde

Gratulerer til vinner og «runner ups», og takk til alle som har deltatt. Da har vi gått full sirkel med konkurransene, dette var den tolvte og et år er omme. Gleder meg til å ta fatt på 2.omgang 😀

Lille frøken Flørt er en beskjeden og sjenert frøken, men herr Julerose gir ikke opp så lett, når jeg gikk forbi gjerdet deres nylig strømmet smektende varme toner over gjerdet:

Stars shining bright above you
Night breezes seem to whisper «i love you»
Birds singing in the sycamore trees
Dream a little dream of me…….

Det går litt tregt med meg for tiden, men i går fikk jeg noen ord med Juni og hennes skjønne frøken:
Moseplassen: Gratulerer med seieren Frøken Flørt, hva føler du nå?
Frøken Flørt: Jeg er veldig stolt over å bli kåret til frøken løk! Det var så mange flotte frøkener i denne konkurransen så jeg hadde ikke noe håp om at jeg skulle bli valgt, så derfor er det ekstra gildt.
Moseplassen: Vil du fortelle litt om deg og Hr Julerose, dere utgjør et sjarmant par!
Frøken Flørt: En tulipanfrøkens liv er så kort, så det gjelder å gjøre det beste ut av de dagene man har, det er min innstilling til livet. Og når Hr Julerose bor like ved og stadig stikker innom så synes jeg det er topp. Det bor så få tulipaner akkurat her så når Hr Juleroser sier at han elsker meg, ja så tenker jeg det er bedre å elske den man har….Vi har vært mye sammen nå i vår Hr Julerose og jeg, vi danset sammen mange timer hver dag til musikk fra bienes orkester. Det har vært en vidunderlig tid, men nå er festen snart over, kjolen min er slitt og stygg og min ungdoms skjønnhet er forbi, så noen feiring blir det nok ikke. Nå skal jeg hvile og samle krefter til neste vår og da kommer jeg sterkt tilbake.
Moseplassen: Gratulerer også til deg Juni, hva synes du om å ha en celebritet i hagen?
Juni: Jeg synes det var utrolig morsomt at det var min frøken som vant., og jeg må bare si som hun sier selv at det var så mange flotte frøkener med denne gangen så derfor var det ekstra moro. Det inspirere til nye frøken kåringer
Moseplassen: Hvorfor ble det nettopp frøken Flørt som fikk representere din hage?
Juni: Valget falt på frøken Flørt fordi hun og Hr. Julerose synes å ha funnet hverandre i år, med vinden som Føken Giftekniv.
Jeg er blitt så glad i tulipaner de siste årene fordi jeg nå får oppleve at de blir stående ut sesongen. Før ble de spist av rådyr lenge før jeg kunne se hvilken farge de hadde. Til neste år skal jeg sette enda flere, så kanskje frøkena mi får en tulipankjæreste.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

  1. Tusen takk til alle dere som stemte på Frøkrn Flørt!
    Hun er veldig glad og rørt over at så mange likte henne:)

    Jeg har vært bortreist og ikke fått registrert at Frøken Flørt vant før nå, men dette var gøy. En inspirasjon til forsatt deltagelse i Frøken kåringene.

    Tusen takk til deg Anne for at du gidder dette:)

  2. Da har jeg omsider fått interviuet på plass. Gratulerer igjenn til Juni og frøken Flirt!

    Og tusen takk til alle dere som har deltatt nå og tidligere med kandidater og stemmer. Det har blitt en fin liten tradisjon dette, som jeg håper det er interesse for leeeenge fremover 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her