Kjøttmeisbarn på egne vinger

kjoettmeis-barn
Moseplassen har blitt forvandlet til barnehage om dagene, nyeste bidrag er kjøttmeisbarn, de sitter nå og holder ekornbarna med selskap på nordsiden. Er den ikke søt?

Ellers så driver mannen og gjør istand til utplanting av de rabiate ipomoeane mine. Jeg har jo hørt om Ipomoeasnurr via det geniale hageforumet hagegal, men at det var riktig så ille som det faktisk er det kunne jeg virkelig ikke se for meg… Men det lover godt for å få dekket det stygge gjerdet fort da, makan til vokse kraft og slyngeinteresse!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Der har du virkelig truffet blink!
  Kjøttmeisunger kan være utrolig klossete, men de er utrolig tøffe.

  Gratulerer med ipomoeasnurr. Hihi 😉

 2. hehe, takk Hilde 😉 En tar med seg alle opplevelser og erfaringer med fryd her vettu!

  Jovvist Margrethe, dyrebarnehage er supert 😀 Veldig fornøyd med det, men i perioder synes jeg nok de bråker litt vel mye. Må av og til lukke døren rett og slett fordi det blir for mye kvitring og piping og skriking. Nå er det ekstra «ille» på grunn av alle stærungene (bilder i neste uke, må nesten spre det litt utover for at det ikke skal bli en dyreblogg dette). Men jeg har jo hengt opp kasser og matet nå nettopp for å få unger, så jeg blir sprettende glad hver gang jeg greier å spotte en ny baby 😀

  Og tusen takk for bildekomplemang, var skrekkelig fornøyd sjøl må jeg si, digger bilder med vingeaction 😀 (også ser jeg glatt forbi det faktum at det ofte er mye grøpp i motivet som ikke skulle vært der)

 3. Neimen, har du sett 🙂 Dunballen med vinger var helt skjønn! Knallbilde!

  Tusen takk for linken til prosjekthagen i Söderläge 🙂

 4. Nå ble jeg glad:)
  Jeg var redd ekornene dine ville gjort ende på egg eller fuglebarna. Ekornene er jo «rovdyr» og spiser gjerne noen kjøttmeisegg.

 5. Både ekorn og flaggspett er kjente egg og fugleungetyver, så her lever alle i fare kan man si. Og om de har tatt noen reder det veit jeg ikke, jeg så en dag en fugleungerest i moseskogen, men det kan være så mange grunner til det.
  Her «yrer» det i fugleunger, jeg greier ikke å skille alle fra hverandre, men noen gjenkjenner jeg, andre bare mistenker jeg at er barn. Flaggspettungen kom nylig innom, han skal jeg blogge på snart, for den er fiiiin 😀 I fjor så jeg nesten ingen barn her, så jeg tror fuglekassene har hatt effekt, samt vane med at det er for her.

  Alltid hyggelig å legge ut bilder, for dere skryter så fælt *rødmer kledelig*

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her