Spretten ekornungeuke! – mellom grenene

Som lovet, her kommer flere bilder av ekornbarna som for tiden spretter rundt i hagen 🙂
De er noen nyskjerrige små luringer. Prøver seg frem, har masse energi kort tid, og sitter så stille lenge, før de spretter videre. Lite energilager tydligvis, kan relatere meg til det 😉
Klikk på første bilde og bla gjennom med piltast.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

19 KOMMENTARER

 1. Det er bra dere liker bildene, for det kommer flere!

  De har ikke vært innom (som jeg har sett)i dag da, kun mora, så jeg har savnet de enormt kan dere tro. Håper jeg får se de i morra, drømme nå er å få fanget de mens de leker, har noen dårlige bilder bare så langt.

  Her har det forresten vært stærebarninvasjon i dag, stor familieutflukt 🙂

 2. For noen flotte bilder du har tatt:)
  Jeg tror ikke det hadde blitt gjort noe særlig her om jeg hadde hatt noe så spennende å vente på. Jeg hadde vel sittet pal med kamera klistret til hånda tenker jeg.
  Vet du hvor mange ekornbarn det er i bolet?

 3. Så morro!! Får du gjort noe annet enn å se på de da? Tror nok jeg ikke hadde fått gjort så mye annet om jeg hadde hatt ekornunger i hagen:)

  🙂

 4. Det blir brukt mye tid på å se på/se etter de ja. På søndag var der her mer eller midre hele dagen, litt av og på, så var en av de innom på mandag en stund, og i går ingen 🙁 Ikke som jeg kunne se i allefall. Håper de kommer seg ned fra trærne og på besøk i dag, er litt engstlig for at all stæren er for skummel. (her er mengdevis med stær og barn for tiden, og selvom jeg har sett ekornbarna holde stand mot en stær, så er det noe annet med 15)
  Men ekornmora var her flere ganger i går da 🙂

  Jeg veit ikke hvor mange ekornbarn hun har, men jeg har sett to på en gang, synes tidligere tre eller fire spener så brukt ut (våte), men det kan jo hende de bytter på hvilken spener de bruker, eller att det kun var disse to som vokste opp. Eller så har ikke alle vært her nede på en gang enda, det er jo minst like sansynlig.

  Jeg lover å holde dere oppdatert, har flere bilder på lager, og jeg er jo ganske sikker på å få se de igjenn også 😀 (men bilder hver dag blir det nok ikke altså 😉

 5. ett ekornbarn snuste akkurat på tåa mi!!!

  Nyskjerrig liten luring dette, jeg sto ved hagedøra og fulgte med på at den utforsket vesthagen, og i forbifarta ble jeg altså snust på 😀

 6. For en lykke å bli snust på av et ekornbarn! Du skal se de blir tamme etterhvert 🙂 Åh, dette er SÅ moro å følge med på altså! Nr 2 ser ut som han bretter ut ‘seilet’ og trener på å bli et flyvende ekorn 🙂

 7. Så inderlig søte! Og knallbra bilder! Jeg skulle akkurat til å høre om du så at ekornmor var mor – og det gjorde du (at hun har tre-fire våte patter). Vi har hatt tre ekorn her hele våren, og jeg var så spent på om jeg kom til å se noe på dem – om en fikk stor mage eller patter.. Men jeg så ikke noe, og nå er de flyttet ut i skogen for sesongen.

  Men jeg hadde tenkt jeg skulle tusle en tur og titte etter bol. Så jeg hoppet ivrig i stolen her når jeg så bildet av bolet hos dere! Noe så kjempemorsomt!!!

  Jeg gleder meg til flere bilder! Håper du får noen der de leker. Og kanskje også når de snuser på foten din 🙂 Har de først begynt å fatte interesse for fotografen, så kan det jo hende de sjekker henne opp igjen.

  Å – dette var morsomt!

 8. Ninni 🙂 Hihi, de gjør nokså mye rart egentlig, (mellom all stillesittingen) og er veldig artige når de mister balansen. Skulle gjerne hatt videokamera… Tærne mine stilles i allefall til snusedisposisjon 😀

  Hei Kari, hyggelig å høre at du likte bildene 🙂 Du har flotte ekornbilder sjøl du da 😀
  Her har det vært spennende i noen uker skjønner du etter at jeg la merke til våte patter på den besøkende, mannen lo godt av meg som ustanselig tok bilder av magen hennes og zoomet inn for å titte om det var noe forandring 😉 Ren pornografi…
  Bolet var vrient å se, mye bladverk som skjuler fra de logiske vinklene (bildet er tatt mellom bladverket ett sted vi aldri står), så jeg hadde rett og slett flaks og så at hun gikk dit.
  Håper du er heldig og får besøk av små krabater du også, de er virkelig skjønne å følge 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her