Spretten søndag – en blomst? det var skummelt…

Den lille ekornungen en av de første dagene på besøk i hagen, kanskje dens første møte med en liten plante? Han ser i allefall temmelig skeptisk ut 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. ja, jeg savner de skikkelig… Det er alltid litt kjipt å sitte og bla gjennom arkivet for å finne bilder til søndagsposten, for da minnes jeg på hvor søte de var, og savner å ha de sprettende rundt 🙁

  2. Jeg må si jeg nærer en nesegrus beundring for de spretne søndagsbildene dine! I tillegg til at det er gode bilder, har de en flott nærhet i seg.

    Stor klem.

  3. Kari, at du synes de har nærhet i seg var et supert komplement! takk 🙂

    Mytteristen, hihi, jepp, får du ikke lyst på sånne? 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her