Spretten søndag – supersøt!

ekornunge-supersoet
Dette er et arkivbilde av de supernydelige ekornungene, første dagen jeg så de i hagen 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Så søt:D

  Jeg har ikke glemt deg; nå har georginene begynt sin blomstring. De er så flotte i fargen. Alle navnelappene gikk i oppløsning, men jeg bryr meg ikke så mye om det. Fargen er viktig i forhold til plassering neste år;D

  Send meg adressen din på PM via Hagegal, så skal du se det blir pakke snart. Nå er vi øyeblikkelig inne i normal rutine i heimen. Skole, skole og jobb. Det blir deilig.

  Ha en fin søndag!

 2. Vi har sett små ekorn i sommer 🙂 Ikke hjemme hos oss, og bildene vi prøvde å ta ble dårlige. For en fart det er på disse ekornene!

  PS. Har postet de lovede blomsterbildene på bloggen 🙂

 3. Så søt:D

  Jeg har ikke glemt deg; nå har georginene begynt sin blomstring. De er så flotte i fargen. Alle navnelappene gikk i oppløsning, men jeg bryr meg ikke så mye om det. Fargen er viktig i forhold til plassering neste år;D

  Send meg adressen din på PM via Hagegal, så skal du se det blir pakke snart. Nå er vi øyeblikkelig inne i normal rutine i heimen. Skole, skole og jobb. Det blir deilig.

  Ha en fin søndag!

 4. Ninni, det er litt stor spiker det der altså, men visst er den nydelig! Jeg smelter helt jeg når jeg titter gjennom arkivet 🙂

  Hihi, jeg håper jeg får ekornbarn ett annet år også 😀

  Og nå er rosene på plass forresten!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her