Spretten Søndag – hoi, hva var det?

ekorbarn-oppmerksom
Fremdeles ingen ekorn på moseplassen, men her har dere et ekornbarn fra arkivet. Fra den første uken de var i hagen, hvor de føyk rundt over alt og var gresselig nysgjerrige. Men også overvåkene. Dersom de luktet eller hørte eller så noe rart, så var de kjapt oppe i et tre (eller oppetter dørkarmen..).

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Å se for en holdning 🙂 liksom alltid beredt.
  Veldig årvåken og søt da. Har jo hatt masseveis av ekorn vi også, men på denne tiden av året er de sjeldnere å se ja, lagntidsferie i syden kanskje??
  Men hva forer du dem med??

 2. Så herlige de er! Skulle gjerne hatt ekorn her.. Men har ikke sett noen. Det løp et over vegen for en ukes tid siden, så de er i området. Men hva man skal gjøre for å få de i hagen vet ikke jeg…

  Nydelige er de!

  Ønsker deg en fin start på uken! Hilsen Margrethe

 3. Av og til får man se slikt på bilder som man ikke legger merke til «live», kjekt å kunne fryse øyeblikket slik 🙂

  Jeg forer nå kun på solsikker, her er tomt for peanøtter og jeg har ikke rukket/prioritert å lage fettkartonger. Ellers så har jeg jo skrevet om hva jeg forer ekorna på tidligere, (trykk på ekorn-kategorien i feltet mellom kommentarer og tekst), de spiser så mangt 🙂

  Jeg håper også de dukker opp snart. Det jeg håper aller mest på er at de flytter inn her for vinteren, slik at jeg kan se de hver dag – det er da iallefall lov å håpe 😀

 4. Så herlige de er! Skulle gjerne hatt ekorn her.. Men har ikke sett noen. Det løp et over vegen for en ukes tid siden, så de er i området. Men hva man skal gjøre for å få de i hagen vet ikke jeg…

  Nydelige er de!

  Ønsker deg en fin start på uken! Hilsen Margrethe

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her