Blåmeis forsyner seg av fuglemater

blåmeis-fuglemater
Inn for landing, dypdykk, og vola!
En av de store hagegledene i den kalde delen av hageåret er nettopp fuglene. Jeg synes det er superkoselig å følge med på hvem som kommer på besøk, og hvordan de oppfører seg på foringsplassen. Noen av fuglene har skikkelig personlighet og temperament, andre er akrobatiske, og noen har vidunderlige farger og former.

De krever ikke så mye av meg disse fuglene, litt mat i foringsautomatene og litt vann i ei skål så er de happy,
– av og til er livet enkelt 😀 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Å ja det er koselig med fuglene i hagen om vinteren:)
  Her har vi ikke kommet igang ennå, men nå er det like før. Vanligvis begynner vi ikke før i november og slik blir det nok i år også.
  Blåmeisa er så fin synes jeg, en av mine favoritter blant fuglene.

 2. Blåmeisen er så underbar!
  Pleier å innta frokosten min, samtidig som fuglebrettet fylles.Det er en glede og fornøyelse å følge med alle brukerne. Kjøpte noen nye fuglematere med fyll;som fikk Flaggspetten tilbake hit.
  På felleskjøpet i går kunne jeg velge mellom solsikkefrø med og uten skall (nytt for meg).
  Ha en fin kveld:)

 3. Du tar bare så imponerende dyrebilder i hagen din!! Hvrdan i all verden klarer du det??? Du går jo Attenborrow i næringa! Veldig spesielt dette første her! Så koselig.
  Ha en fin kveld. Klem fra Solveig

 4. den lille skvetne og akrobatiske blåmeisen er absolutt god underholdning 😀
  Her må det også kjøpes inn mer fuglefrø, jeg gikk plutselig tom her gitt, men det er jo greit å få fatt i da heldigvis, det var verre det året jeg gikk tom på våren og alle hadde sluttet å føre..

  Solsikkefrø uten skall er kjekt for å lage meiseboller, og fint ellers også ettersom det ikke blir så fantastisk mye søppel da. Så kjekt at de har det på felleskjøpet da, sikkert billigere enn å handle i matbutikken..

  Solveig, takk!

 5. Så flotte bilder du har tatt. Nydelig!

  Kan jeg spørre om hvor du har fått fatt på den fuglemateren? Den var kjempefin, kunne tenkt meg en slik selv i skogkanten her.

  Klem Christin

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her