Spretten søndag – liten og stor :)

Ekornbarn og ekornmor
Ekornbarn og ekornmor

Arkivbildefesten forsetter, De første bildene er av ekornungen når den var på det minste satt opp slik at du kan sammenligne med ekornmora tatt omtrent samtidig. Som dere kan se er det både størrelsesforskjel, samt litt fasongforskjell (spesielt hodet).

Pelsen er også litt ulik på mor og barn. Mora sin pels er mye tynnere, hun har nesten ikke øretufser igjen, og halen er betydelig tynnet ut. Mens barna har svært tykk pels, som for meg ser ut som vinterpels i tykkelse og som i starten også var noe gråere enn ekornmora. De første ekornungebildene er tatt etter at ungen hadde forsøkt å sleike tom en fettkartong, så pelsen er litt snål 😉

ekorn-mor-barn-spiseplass

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

  1. Fantastisk søte. Det er noe veldig rørende med ekorn. Man vil så gjerne hjelpe dem liksom. Eller kanskje det bare er jeg som er veldig hormonell og ustabil for tiden….

  2. Dr. Borg, nei, jeg tror ikke du er den eneste som har behov for dulle og stelle og kose på de små brune nøstene 😉

    God søndagskveld til dere alle, og takk for alle hyggelige hilsner 🙂

  3. Vi vil høre om hvor fint det er med fugler i Hagen, og bare litt om hvorfor. Og så vil finne ut senere eller en annen gang hvordan man får fugler i Hagen.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her