Spretten søndag – jeg forer fuglene mens jeg venter på ekornet..

ekorn-foreJaja, fremdeles ikke noen ekorn på besøk i hagen :(
Jeg forer jo fuglene, og håper at ekorna en vakker dag finner veien tilbake, drømmen er jo at de flytter inn i nabolaget og blir fast gjest i vinter.

Om du lurer på hva ekorn spiser så har jeg skrevet og vist bilder om det før, de er temmelig altetende egentlig ;) Pass bare på å ha en trygg spiseplass, jeg anbefaler egentlig ikke å fore på bakken…

Damen til venstre her proppet seg gjerne med litt av alt hun kunne få, og de små barna hennes like så – sukk som jeg savner de.

ekorn-spiser

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Kanskje finner ekornene fortsatt finner mat ute, de kommer nok snart tilbake…
  Her spiser småfuglene bøkenøtter og jeg venter med foring til bladene har falt av trærne.

  Ha en fortsatt fin søndag!

 2. Skulle gjerne hatt en sånn liten fyr på besøk i hagen min ja:o)
  I hyttehagen min vrimler det av noen andre fjærkledde ( vel, det er vel mest i skogen ovenfor…), nemlig ugler! Har dem ned gjennom pipa. Den ene satt fast og den andre raserte stua….ikke noe vakker syn akkurat.
  Nei, jeg liker bedre disse ekornene. Søtere de!
  Ha en flott søndagskveld.

  Klem fra Solveig

 3. Ja, jeg krysser fingere og tær for at de skal finne veien tilbake til meg, nå er jo nabokatten grundig jaget vekk (jeg var fostermor i sommer fordi jeg trodde den var hjemløs), så det hjelper vel håper jeg :)

  Rosi Jo, thanks :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her