Stripete fargefest på himmelen

solnedgang-stripe-fargefest
Høsten besøkte himmelen i forrige uke, jeg blir helt stum av slik utsikt som dette!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

31 KOMMENTARER

 1. Heisann!

  En tilsvarende himmel så jeg på vei hjem mellomm Holmestarnd og Drammen forrige søndag. Jeg fikk dessverre ikke tatt noe bilde, men her har jo du et!
  Den var helt fantastisk, hadde ikke sett noe makent før.

 2. Herlig!
  Det godt vi har så fine kameraer i dag og godt at det finnes blogger å vise bildene på, slik at vi som bare har skyer og regn kan få litt farge fra andre steder:)
  Gleder meg til jeg får se en slik himmel her!

 3. solnedgangene her på Moseplassen kan være helt vanvittige. Jeg slutter ikke å la meg fascinere og begeistre 😀 Striper som dette er sjeldent, men det hender jo, og denne gangen var jeg heldig og fikk fanget det inn på linsa.
  Hyggelig at det er flere enn meg som setter pris på disse naturunderverkene 😀

  Også sender jeg godværstanker til dere som har hatt en våt høst!

 4. Noe så sinnsykt vakkert!! tenk du om vi bare hadde hatt en kjedelig blå himmel, så utrolig tamt det hadde vært.

  Mega shooooottt Anne.

 5. Hei!
  Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg, og ikke minst tusen takk for tipset ang bloggen! Du er jo orakelet her inne hva angår bloggredigering og data! Da må jeg få retta opp i bredden på bloggen. Fram med jukselappen som du har laga 😉 Jeg legger inn en ny kommentar hos deg når jeg har fått retta opp. Kjempesnilt at du tilbyr deg å hjelpe! Igjen – tusen takk 🙂

 6. Man kan bli helt måløs av hvor vakker himmelen kan være!
  Kjørte fra Sverige og hjem igår, var vitne til høstens fascinerende himmel på kveldstid!:)
  Jeg som passasjer kunne nyte den i fulle drag!

 7. Så vakkert ❤
  Men jeg syns synet av ekorn som spiser/leker i trærne er mye vakrere å se på, og de bildene du har tatt. Kjempefine ❤ du har jo en utrolig delikat og vakker blogg.

  Tusen takk for god hjelp.
  Klem fra Anita

 8. 🙂 Så kjekt at bildet slo ann 😉

  Så artig med lenke Gunda! Der var jo den samme solnedgangen fra en ny vinkel 😀 Så da er den sett både fra øst, nord og vestsiden av fjorden!

 9. Herlighet for noen flotte bilder!! Når jeg er inne hos deg tenker jeg alltid at jeg må skaffe meg et nytt kamera..Det himmelbildet var suverent og burde vært sendt inn til en fotokonkurranse! Vinnersjansene burde være gode! 🙂
  Men alle mest forelsket ble jeg i ekornungen og ekornmoren! Jeg blir helt stum av misunnelse over at du kommer så tett innpå disse skjønne skapningene!
  Vi har noen eksemplarer utenfor huset her men de er så lynkjappe at jeg ikke rekker å få sett så mye og aller minst få tatt bilder!
  Ha en fortsatt fin tirsdagskveld! Klemmer fra Kardemomme :))

 10. Æsj, så provinsielt!, om jeg skal si det med Oscar Wildes ord. Hør hva han skriver om solnedganger i boken «The Decay of Lying» (Lyvekunstens forfall):

  «Ingen oppriktig kultiverte snakker for eksempel i dag om solnedgangens skjønnhet. Solnedganger er fullstendig avlegs. De tilhører tiden da Turner var siste skrik i kunsten. Det er et utpreget tegn på en provinsiell holdning å beundre dem.»

  Jeg trives best på landet, ute i provinsen, og i så måte har han kanskje rett. Jeg nyter vakre solnedganger, og denne du har fanget var riktig lekker.

 11. Kardemomme, det hjelper såklart med godt kamera, men det er utrolig hva et enkelt kompaktkamera kan få til også! Det er nå mest en vilje til å ta mange bilder og kaste de fleste som gjør at jeg får godt resultat da 😉

  Ekorn ja, vel nå så har jeg jo ikke ekorn her i det hele tatt, men jeg håper jo de snart kommer tibake, mater du da Kardemomme, det er ofte en smart måte å få de til å være i ro for fotograferingen.

  phalloides, lenge leve det provinsielle!! 😀
  (pst folkens, jeg er av real bondeett, skal de det er derfor jeg har sånn sans for naturens under 😉 )

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips