Himmelen i dag :D

blå-himmel

Knis….

Fortsatt god helg til dere alle, her har som dere kanskje skjønner solen skint i dag  😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

22 KOMMENTARER

  1. Ja dere er vel glad for den blå himmelen dere ja, lenge siden sist, det ser ut som vi har det motsatt etter over en måned med sol var det litt overskyet her idag 😉

  2. Hihihi, ja den var jammen BLÅ! – og god 🙂

    Jeg svinger stadig vekk innom her hos deg, men er lite flink til å gi meg til kjenne. Må nesten benytte anledningen til å takke deg for trivelige stunder på besøk – så mange flotte bilder du tar. Ikke minst for all kunnskapen du deler med oss andre – om mangt og mye. Tusen takk!

    Ønsker deg en fortsatt BLÅ og fin helg 😉

  3. DEN var god Anne:o)) kanskje jeg skulle forstørre den der og henge foran vinduene her.. så kan jeg jo innbille meg at det ikke regner ute:o))

    Ha en koselig søndag..

  4. Ja, vi trengte virkelig en sånn dag! I dag er dessverre gråværet tilbake her i Østfold. *sukk*
    Hyggelig at du oppdaterer linkene til I Gros hage. Jeg har hatt et langt fravær i høst, men nå håper jeg jeg klarer å sparke igang blogginga igjen.

  5. Hei.. Litt off-topic.. Men trenger altså ditt blikk på den fuglen jeg har på bloggen min i dag. Hva er det for en tass? Den dukket opp her om dagen, så den bare noen minutter..:-)

  6. Takk for fine, gode og underholdende kommentarer 😀 Det mytiske gule legmet har gått og gjemt seg igjen, men jeg har jo himmelen her på bloggen så det hjelper jo litt 😉

  7. Så heldig du var som fikk se blå himmel! Her var det også meldt sol, men vi så den mest gjennom slørete skyer eller dis. Men deilig var det nå likevel.
    Tusen takk for bloggtipsene dine!! Endelig fant jeg ut hvordan jeg skulle gjøre bloggen min bredere. Driver også og eksprementerer og prøver ut forskjellig på en test blogg. Flott at noen legger ut slike enkle forklaringer for oss som ikke skjønner noen ting. Tusen takk!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her