Min deltager til Frøken Hagegjest 2009

rådyr-terrassenFrøken «duverdensåstortekorn» kommer av og til innom. Jeg kan ikke si jeg er sånn overvettes begeistret for besøket, men litt sjarmert er jeg jo.

Det er jo litt morsomt med ville dyr sånn midt inne i et boligområde, spesielt såpass store som dette. Men om de nå bare kunne begrenset seg til å beite på plenen eller forsyne seg fra foringsplassen i stedet for å snauspise Ipomoeaene mine.. (grrr, jeg var ikke blid den morgenen altså).

Nuvell, denne luringen her skremte omtrent vannet av meg en formiddag i våres. Jeg satt som vanlig i sofakroken og tastet på laptoppen når jeg skimtet noe aktivitet på foringsplassen. Der hvor det vanligvis satt et søtt lite ekorn og åt, var det plutselig kommet noe myyye større! Rådyret sto rett utenfor hagedøren, som igjen er rett ved der jeg sitter, og når jeg tittet opp så var det ikke akkurat den størrelses dyr jeg forventet å få midt i fleisen… Vel, jeg fikk meg da litt gymnastikk kan dere tro, for rådyret var ikke spesielt interessert i å forlate resturanten, selv banking på ruta ble ikke møtt med mye respekt…

Andre bilder fra foringsplassen finner du her og her. Og husk, det er fremdeles mulig å melde seg på konkurransen :)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Åh så flott! De er mine favoritt hagegjester! Hadde besøk av 2 stykker for noen dager siden (se blogg). Ser dem sjelden om sommeren, men om vinteren har vi besøk av dem flere ganger om dagen. Jeg legger ut litt mat til dem på vinters tid – rett utenfor soveromsvinduet – og våkner av og til av at det knaskes i tørre brødskalker… ;-)

  2. Så heldig du er som fikk fotografert en ganske sjelden hagegjest.
    Hadde jeg vært litt raskere med kameraet kunne jeg fanget inn den stooooore elgen; som listet seg elegant gjennom tettbebyggelsen her.
    Ha en fin uke!:)

  3. De er nok ikke så vriene å ta bilder av disse som lusker rundt husa her, for å komme til den platten har dyret tilogmed gått i trapper! Trassig sak ;)

    Men visst er de fine å se på :D Det var bare de spisevanene da… *ler*

  4. Storvokst ekorn må jeg si! ;) Rådyr er flotte skapninger, men de er noen glupske vesener. Har de rundt her jeg også, men ser helst at de holder seg i skogen.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her