Ringblomstene holder ut i høstkulda!

ringblomst-serieI sydveggen inntil grunnmuren står det noen selvsådde ringblomster av det vanlige slaget. Til min overraskelse er de fremdeles like fine, og blomstrer i vilden sky. Hverken blader eller blomster bærer preg av at det har vært en hel serie med frostnetter i oktober.

Det er nok lunt og godt inntil muren der, og jeg har nå blitt minnet på at den plassen som blomstene kommer først om våren kan være den plassen som blomstene varer lengst om høsten. Kjekt å vite for vinterens planlegging 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Min mor klippet halvt utsprugne ringblomster og putta i fryseren da jeg var barn. Til jul tok hun dem opp og tinte dem – og da sprang de helt ut og vi hadde ferske ringblomst-buketter i jule-tiden 🙂

 2. Otrolige disse ringblomstrene. Stoppe dem i frysern var ny, sikkert litt derfor den er så tålig om høsten.. Høres fint ut med en beskyttet plass intill grunnmuren, kanske jeg borde så ringblomster der selv neste år, hosta og plox som står der har for lengst blomstret over.

 3. Heisann!

  Du har sansynligvis rett i at det kan ha noe med nettleseren å gjøre, for jeg har Explorer/PC på jobben (klarer ikke å holde meg unna litt bloggingtitting i friminuttene og pausene) og der var linjene på alle fire sidene av ramma på plass, men bildet var beskjært og mellomrommene ulike. Hadde bedre kontroll på det før.
  Hjemme jobber jeg på Mac og Firefox. Har prøvd Safari, men problemet er likedant der.
  Jeg har lagt ut en forespørsel i Help-funksjonen. Skal si i fra når jeg har fikset det!

  Du har mange gode tips på siden din, men ikke akkurat for mitt behov nå, dessverre.
  Setter veldig pris på din generøsitet både med det ene og det andre: kunkurranser, samleblogg, brukertips og mye mer. Tusen, tusen takk!

 4. Petunia, så flott forslag! Tusen takk, det skal jeg jammen tenke på 😀

  Bjørg Nina, jeg har ikke hatt noen problemer med macen og blogspot, så desverre kan jeg ikke hjelpe, lykke til med å finne ut av det!

  Rita, utrolig interresant! Må prøves!

  Det er ikke dumt å sommerså litt, så man har til lange høster. Skal prøve å huske på det til neste år, så litt i sydveggen når tulipanene er ferdige 😀

 5. Hei igjen! Ringblomster minner meg om min barndom da min mor tok inn ringblomster sammen med gulrotgress, det ble flott sammen ! Har hatt prob lemer med å komme inn hos deg, men i dag lyktes det.
  Ha en fin dag;)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her