Spretten søndag – ekorn på bakbeina

Ekornet har en herlig måte å bruke kroppen på, og dette at det så uanstrengt står på bakbeina er virkelig fascinerende. Oftest sitter den ned på rompa når det spiser, men så blir det nygjerrig på en lukt eller lyd, og strekker seg opp og ser seg rundt. Sikkert praktisk for ekornet for å få litt overblikk, og veldig fint for meg som får noe artig å se på 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Hei Anne,
  Liker bloggen din mest på grunn mange artige bilder. Leser bloggtipsene dine også. Jeg begynte med bloggen min for ca.2 måneder siden og setter stor pris på alle tippsene jeg får meg. TAKK for at du deler kunnskapen din med oss, begynnere.
  Hilsen Alicia

 2. Ja er dei ikkje flotte! Eg kan sitje og sjå på dei lenge i slengen. Det såg ut som om mine to ikkje helt unna kvarandre maten. Dei jaga liksom litt rundt på kvarandre. I dag var det berre den eine som kom.

  Britt

 3. En nyyydelig liten tass! Må si du har tatt mange flotte ekornbilder. Vi har ekornbesøk i hagen kun i en kort periode om sommeren. De kommer på besøk når konglene i den store furua vår er modne. Da løper de over taket på uthuset, via ei lita bjørk og – hopp – over i furua… Åh som jeg gleder meg til sommeren!

 4. Alicia, så hyggelig å høre 🙂 Ja, bilder er en av drivkraftene mine, det er ikke alltid jeg har så mye å si, og da kan bilder få tale for meg 🙂

  Ramme Alvor. Jeg er dødsmisunnelig på deg og ekorna dine, herlige små saker som sitter der og spiser… krysser jo fingrene for at de dukker opp her igjen, den som venter, osv… Overrasker meg ikke at de ikke er så gode venner ved matbordet. Ekorn er ikke flokkdyr rett og slett, men de holder sammen en periode når de er riktig unge da.

  Dracurella, ja, nå er det altså et halvt år siden sist jeg så de, så nå begynner arkivet å bli godt støvsugd, vrient å finne nye tema merker jeg. Jeg gleder meg også til sommeren, og har jo våte drømmer om å atter få ha små ekornbarn i hagen 😀

  Hihi, det hadde jeg ikke lagt merke til Ninni!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her