Spretten søndag og sitatvri

ekornunge-solsikkeBedre med en fugl i handa enn ti på taket.
Hehe, det er bedre med en ekornunge på foringsplassen tre meter fra sofaen enn det er med ti i tretoppene også, selv om ti stk ekorn fresende rundt i tretoppene hadde vært et skue 😉

Akkurat nå så er det ikke ekorn i tretoppene her heller, det er jeg relativt sikker på, for alle grenene er temmelig nedsnødde og ser slettes ikke ut som de motorveiene de ellers ville vært. Men, vi venter jo tålmodig på at de dukker opp igjen, ekorn i fuglejuletreet hadde vel gjort det til århundrets juletre 😀 Og enn så lenge så koser jeg meg altså minnene fra sommerens fantastiske ekornfamilie og med fuglene på foringsplassen – og nettopp det er jo poenget med ordtaket, nyte det man har fremfor å strebe etter mer-mer-mer…

Petunia har satt i gang noe skøy, en sitatstafett og her er mitt bidrag (klikk på Petunia for å finne andres bidrag). Jeg skulle vel egentlig blitt utfordret, men pøttsann, kan ikke tenke meg at Petunia har noe i mot at jeg er ivrig 😉
Men jeg utfordrer gjerne videre, Tante Grønn og Maritas hage, tar dere den?

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

24 KOMMENTARER

 1. Synes du skriver så treffende og godt, alltid hyggelig å ta en titt. Tror til og med vi har felles familie; Jeg er tante til Sindre og dermed grandtante til 2 veldig søte små…. ellers er jeg nok en hagefrik med samme symptomer som deg, dessverre…., men utrolig hva som går med et lyst sinn….og sterk vilje. Hilsen fra Fredrikstad

 2. Kjempekoselig at du blir med!!! Dess flere dess bedre sier jeg! Jeg skulle gjerne hatt et ekorn i hånden og ti på taket, jeg! Har ikke sett noen i hagen i vinter, men treffer på en kar i skogen rett nedenfor. Vi har tatt bort alle trærne rundt huset og det er litt dumt sånn fugl og ekorn messig da.
  Men det skal bli bedre!!!
  Godt nytt år til deg forresten. Måtte 2010 bli et sprettent år!

 3. Artig sitat – jeg hadde vært klar for det samme 🙂 Her er ingen ekorn og dårlig med fugler, tror ikke småfuglene i denne byen spiser når det er kaldt jeg… Eller så har naboen bedre mat 🙂 Godt Nytt år forresten!

 4. Hei til deg i Furulunden, så morsomt å høre at du er tanten til Sindre 🙂

  Petunia, det var da godt å høre at jeg kunne snike meg med sånn *ler*

  Marita og Tante Grønn, flott at dere tar utfordringen 😀

  Hobbygåsa, de er jo rare disse fuglene, veldig av og på om de er her og spiser også. akkurat nå har jeg feks omtrent ingen grønnfinker, enda de vanligvis er av de faste. Men jeg har jo heldigvis andre som har flyttet inn og spiser jevnlig da.

 5. Godt Nyttår Anne!!!!

  Har tenkt meg innom her flere dager nå sjø, men den Petunia greia satte meg faktisk ut en hel dag gitt.
  Er en liten grubler jeg skjønner du, men det har du kanskje forstått allerede. Kom meg nå gjennom den jeg også da, og din!!! 🙂 var jo kjempesøt da.

  Vinteren har kommet for fullt her nå, snø i mengder det siste døgnet, ellers har det vært en kuldeperiode ja.

  Nå hverdag og havrelefse igjen, og sannelig må jeg si jeg savner det også.

  Årets første KLEM til deg

 6. Hei til deg i Furulunden, så morsomt å høre at du er tanten til Sindre 🙂

  Petunia, det var da godt å høre at jeg kunne snike meg med sånn *ler*

  Marita og Tante Grønn, flott at dere tar utfordringen 😀

  Hobbygåsa, de er jo rare disse fuglene, veldig av og på om de er her og spiser også. akkurat nå har jeg feks omtrent ingen grønnfinker, enda de vanligvis er av de faste. Men jeg har jo heldigvis andre som har flyttet inn og spiser jevnlig da.

 7. Godt Nyttår Anne!!!!

  Har tenkt meg innom her flere dager nå sjø, men den Petunia greia satte meg faktisk ut en hel dag gitt.
  Er en liten grubler jeg skjønner du, men det har du kanskje forstått allerede. Kom meg nå gjennom den jeg også da, og din!!! 🙂 var jo kjempesøt da.

  Vinteren har kommet for fullt her nå, snø i mengder det siste døgnet, ellers har det vært en kuldeperiode ja.

  Nå hverdag og havrelefse igjen, og sannelig må jeg si jeg savner det også.

  Årets første KLEM til deg

 8. Hei, og godt nyttår!
  Tidlig ute ja, har tro på årets frøken stemor 🙂
  frøet i magen sprang ut i slutten av september i forfjor, og er nå 15 mnd.- og tar fremdeles mesteparten av tida mi sammen med storesøster.
  Så derfor er det bare stemor som blir sådd i år, og muligens litt av overligget fra i fjor, (og noen pelliser) så kanskje jeg slipper samme deprimerende spiredød på planterommet i år.
  Dempede forhåpninger 😉

 9. Kjære Anne! Hadde kommet i vei med bloggen så prøvde jeg meg litt og så ble alt det jeg hadde lagret slettet. Orker dessverre ikke så mye om dagen, men skulle gjerne hatt et tips på hvordan jeg får bredere side. Får ikke utnyttet hele bredden med den malen jeg har valgt. Og dermed ikke 2 bilder ved siden av hverandre blant annet.
  Jeg har lært mye av tipsene dine altså…

 10. Hei, og godt nyttår!
  Tidlig ute ja, har tro på årets frøken stemor 🙂
  frøet i magen sprang ut i slutten av september i forfjor, og er nå 15 mnd.- og tar fremdeles mesteparten av tida mi sammen med storesøster.
  Så derfor er det bare stemor som blir sådd i år, og muligens litt av overligget fra i fjor, (og noen pelliser) så kanskje jeg slipper samme deprimerende spiredød på planterommet i år.
  Dempede forhåpninger 😉

 11. Ekornbilda dine er heilt fantastiske! Har sett ekorn berre høyt opp i toppane eit par gonger her hos oss, eg håpar inderlig dei kjem lengre ned ein gong.

  Ønsker deg alt god for 2010, både når det gjeld helse og haging!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips