Vinneren av Frøken Frost 2010 ble:

Den glitrende Frøken Frostrose fra Magnys lille krinkelkrok! Hipp Hurra 😀
På andreplass kom Frøken Tulipa fra Idas Corner og på tredjeplass kom Frøken Bjørk med følge fra Bilder fra Granhauglia.
Så fulgte Frøken Åpenbaring fra Thelma Louise, Frøken Snøkrystall fra Heimdal, Frøken Frostknute fra Morro med kamera, og Svaner i frostrøyk fra Rita Litas blogg.

Gratulerer med seiere og fantastiske plasseringer i konkurransen, og takk til alle som har deltatt med kandidater eller stemmer, det er en fryd å se alt det flotte dere fanger 🙂

Stemmeresultatene for innledende og finalerunde er nå offentliggjort, ta gjerne en titt på stemmefordeling og kandidater.

Jeg sende avgårde noen spørsmål til Magny, under kan du lese hva hun svarte:

* Gratulerer med seieren Magny og Frøken Frostrose!
Heisann, dette var veldig spennende, så hyggelig!
Takk til alle som har stemt frem pyntekålen som Frøken Frost 2010, dette var stas. Hjertelig takk for alle stemmene.
Og takk også til deg Anne, for et flott tiltak, slikt er med og krydrer i blogglandia 🙂
Også må jeg takke på vegne av Frøken Frostrose. Frøkna visnet hen etter en ukes tid i stram frost, men hadde ho visst om denne popularitet og omtanken de siste dagene hadde ho nok blitt varmet inn i hjerterøttene og slått rot i krukka der ho sto. Frøkna kom til meg i en bukett sammen med flere medsøstre og eikeløv, en bukett fra mannen min. Pyntekålen var samlet opp på stilker, de gulnet fort i kantene innendørs så jeg stakk de ned i krukker ved inngangspartiet da holdt de seg flotte i mange uker.

* Vil du si litt kort om deg og bloggen,
Bloggen min er en hverdagsblogg, fullt opp med hverdagsgleder og glimt fra dagene som går… Da helst ang interiør, gjenbruk og hage. Og meg, – en vanlig dame som setter pris på de små ting i livet!

* Hva er din hagefilosofi og hagepreferanser?
Du spør da vanskelig. Hagen er et stille sted nå på vinteren, men jeg ser virkelig frem til at snøen forsvinner og at hagen livner til igjen! I hagen vår er det grønnsaker, bærbusker, roser og masse stauder, det blomster fra tidlig vår til sene høst!
5 frittgående høner vandrer omkring og koser seg, mens katten prøver å erte dem.
Det jeg gleder meg til pr i dag er å begynne grisle i veksthuset, klirre litt med potter og gjøre klart til frøsåing og prikling, og kjenne vårsola varme i ryggen…(Liker forresten å gå på skattejakt på loppis og finne gamle gryer og kar til plantene, (og til dekor i veksthuset…)

* Og vinter og frost? Noen tanker?

Vinteren er kald men frosten er vakker!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

  1. Gratulerer til vinneren og alle deltagere – skjønn inspirasjon i alle deltagerbildene! takk TIL aNNE for et strålende tiltak!
    Hilde

  2. Hei, så utrolig flott og koselig blogg du hadde.
    Her likte jeg meg virkelig godt så hit kommer jeg gjerne på besøk igjen.

    Ønske deg en fine dag videre :o)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her