Frøken Solslikk 2010 – Finalerunde

Det var påmeldt utrolig mange kandidater til Frøken Solslikk, og svært mange deltok i å stemme frem sine kandidater. Her har dere de åtte kandidatene som fikk flest stemmer og gikk videre til finalen.
Du kan nå stemme frem vinneren. Avstemningen er åpen frem til og med lørdag kl 2200 og du finner den nederst i artikkelen.

Bildet over blir (som vanlig) større om du klikker på det, du finner også kandidatene med større bilde og mere tekst og lenker til respektive blogger i presentasjonsposten.

Oppdatert: Avstemningen er nå stengt. Dette var konkurransen som gikk i 2010.
Intervjue med vinner finner du her.

Avstemningen er åpen for alle å delta i.

Avstemningen er skjult, når du har stemt så kommer det opp en bekreftelse på at stemmen er mottatt, men neste gang du kommer tilbake så ser du igjen det samme som før du stemte. Ikke la deg forvirre av det, stemmen din er telt, og vil heller ikke telles en gang til.

Vinner publiseres i løpet av søndagen, da vil også resultatene fra innledende og finalerunde offentliggjøres.

Det er ikke premie i denne konkurransen utover heder og ære.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

23 KOMMENTARER

 1. Så gøy! Både favoritten min + mitt eget bidrag kom til finalerunden 😀 Stemme er nå avgitt.
  Takk for den flotte jobben du gjør, Anne! Syns det er artig med konkurransene dine og alle de flotte bidragene.

 2. Hei!

  Fin blogg. Bra at noen lager litt oversikt og system!! Jeg har interiør blogg, men er helt ny i hagebloggverden.
  Blir spennede utover våren og følge mange av de finr bloggene. Trenger å lære… 🙂
  Kan jeg linke til deg?!

  Kristin

 3. Her renner stemmene inn 🙂 Kjempehyggelig at så mange deltar i kåringen!

  Kristin, klart du kan lenke! Lenke er jo i grunnen det beste komplement man kan få. Ja, bloggfelleskap er kjekt, både sosialt og inspirerende 😀

 4. Ja jøye, gratuler til alle som har kommet med i finalen! glemte helt bort å si det jeg!

  Det var jo som sagt utrolig mange med denne gangen, så da skal det jo litt til at man kommer seg videre, synes i gruppa om du vil. Det var derfor jeg tok hele åtte videre denne gangen, det var ikke et veldig stort sprang mellom de som fikk flest og de som fikk litt færre stemmer.

  Det er på ingen måte avgjort hvem som vinner enda, det er tydlig stemmeforskjell fra 1 til 8 plass, men det er svært jevnt i toppen, så stem i vei!

 5. Min favoritt kom til finalen, selv om ikke mitt bidrag kom så langt!
  Har vært her og stemt en gang til;)

  Fine konkurranser, du må jo legge ned en god del jobb i dette. Tar tid vil jeg tro!

 6. Tulip, jo, det tar sin tid, og det er ikke alltid jeg synes det er så kjekt når jeg sitter de siste timene med presentasjonene, men det er alltid verdt det når jeg omsider er ferdig. Heldigvis så er jo dere lesere forståelsesfulle og tålmodige når jeg ikke greier å levere presentasjonen til den tiden jeg har lovet, og da blir alt så mye kjekkere.

  Jeg kommer til å forsette med disse konkurransene lenge, og er utrolig takknemmelig for at så mange vil være med 🙂

  Viola, jaja, 1.mars kommer ny konkurranse, så da får du slenge deg på om temaet passer 😀

  Takk for det Hobbygåsa, og riktig god helg til dere alle!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her