Spretten søndag: Min!


Jeg hadde egentlig tenkt å vise en lysbilde-film av ekornbarna i dag, men formen har vært litt laber de siste dagene så den er ikke ferdig. I stedet så får dere dette bildet, som vel viser at barn er barn, og det er viktig å skaffe seg godsakene den andre har tatt etter… Alle har vel kjent noen som sleiket på snopet for å sørge for at ingen andre ville spise det?

Om du vil se flere bilder av de to ekornbarna sammen anbefaler jeg posten om søskenkjærlighet

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

 1. Så nydelige de to er!!
  Og tusen takk snille flinke Anne på Moseplassen, nå har jeg – så lett som bare det takket være deg – FÅTT TRE KOLONNER!
  Du er så flink til å forklare!
  Jeg er strålende fornøyd og svært takknemlig ❥❥❥
  God bedring Anne, jeg sender en stor varm klem
  – Lokki

 2. Så ivrige og søte! Det ser ut som han til venstre forsøker å gjemme maten med den ene foten sin (Labben? Poten?) Søskenrivalisering om den største kakebiten minner dette om 🙂 Ha en fin søndag Anne og god bedring!

 3. Et aldeles herlig bilde!! Søsken er vel som søsken flest om man er ekornbarn eller menneskebarn! Jeg misunner deg disse gjestene i hagen din. Har du funnet på navn på dem alle sammen? Klarer du å skille dem fra hverandre?
  Jeg laget i går et innlegg om alle vennene mine på fuglebrettet – med egennavn! Jeg er håpløs slik jeg.
  Jeg gleder meg til å se filmsnutten du skal lage. Håper formen kommer seg snart. God bedreing!!

 4. Åååå så utrolig søt de er;)
  blir i godt humør av slike bilder;)
  PS! fint tips du har om kommentar bloggtips.
  Håper mange gjør det du viste der for ellers blir det tungvint når du må trykke og trykke og trykke igjen for å kunne få lagt inn en kommentar;)

  Ha en fortsatt fin søndag og håper du ikke blir tufs for lenge. God bedring

 5. Tusen takk alle sammen for de kjempekoselige kommentarene, både de om ekorn og om bloggtips 🙂

  Jeg har jo så mange ekornbilder, over 500 bare av ekornbarna. Mange av bildene er utrolig like, og mange er helt uinteressante, men jeg greier ikke slette flere.. (hehe, jeg har sletta mange før jeg kom ned til 500…).
  Når jeg går gjennom arkivene for ekornpostene så dukker det av og til opp noe nytt, noe jeg ikke har lagt merke til før, noe jeg kan knytte en historeie til. I dag var det dette bildet som spratt ut, som er en del av en lang serie med disse to som spiser sammen.

  Det er jo lenge siden jeg hadde ekorna på besøk, og jeg venter ikke å se de nå før til våren, men jeg håper jo, og holder et skarpt øye med «utposten» (den matstasjonen som er i de store trærne ekorna pleier å ferdes). En da dukker de nok opp, og frem til det så tar jeg utfordringen med å finne gull i arkivet.

 6. Unner deg gode dager og at ekornene snart kommer tilbake! Jeg er glad du ikke har slettet flere bilder, for det betyr flere ekornblinkskudd for oss lesere 😀
  Hvis du skulle føle deg i slag til det så ligger det en pris til deg inne hos meg. Ikke føl at du må følge opp hvis du ikke er i form til deg.
  Stor klem til deg

 7. Så nydelige de to er!!
  Og tusen takk snille flinke Anne på Moseplassen, nå har jeg – så lett som bare det takket være deg – FÅTT TRE KOLONNER!
  Du er så flink til å forklare!
  Jeg er strålende fornøyd og svært takknemlig ❥❥❥
  God bedring Anne, jeg sender en stor varm klem
  – Lokki

 8. Åååå så utrolig søt de er;)
  blir i godt humør av slike bilder;)
  PS! fint tips du har om kommentar bloggtips.
  Håper mange gjør det du viste der for ellers blir det tungvint når du må trykke og trykke og trykke igjen for å kunne få lagt inn en kommentar;)

  Ha en fortsatt fin søndag og håper du ikke blir tufs for lenge. God bedring

 9. Så søte:) Så heldig du er som har sånne søte små hos deg. Hadde et par på besøk i fjor, men i år har jeg ikke klart å lokke dem til brettet, selv om jeg mater med det samme… Men de er i nabolaget, for jeg ser dem hoppe rundt i trærne innimellom. Utrolige morsomme:) Men søskenkjærlighet har vi nok av innendørs:) God bedring til deg:)

 10. …jo mer du viser av ekornbarna, jo mer lengter jeg til setra og de søskenkjærlighetscenene som utspiller seg der…. – det er en fryd å se på noen ganger…!

  Har vært noen dager i syd-Spania, og med dal på dal med blomstrende Mandeltrær i rosa og hvitt, og høsting av appelsiner – så kjenner jeg at vårfornemmelsen fikk roa seg litt…. – men det var en nedtur å komme hjem til disse enorme snømengdene igjen.

  God bedring – ha en fin dag
  tone

 11. Formen svinger jo opp og ned, men nå Skulle det vært en opp periode da, grr. jaja, den store pila peker opp, så får jeg finne meg i at det er dumper i veien 😉

  Det er så fint at så mange av dere setter slik pris på disse små ekornsnuttene, det minner jo meg også på hvor heldig jeg er som iallefall i perioder har besøk av de 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her