En liten helgeglede :)

Det ekke så mye som skal til bestandig 🙂
Mannen kjørte meg på gartneri på torsdagen, og der fikk jeg kjøpt meg litt av hvert som skal få bo ute i krukker (kommer post om det til uken), og denne som jeg ikke har riktig hjerte til å sette ut i kulda enda. Tusenfryden tåler faktisk litt minus, men ikke så mye som vi har nå.

Brukte en liten bolle og stappet nedimellom litt brødlav. Hyggelig å gjøre litt ekstra ut av det. Nå står den og strutter på sofabordet, og gir løfter om sommer som kommer 😀

Ellers så sitter jeg og koser meg med å sette sammen presentasjonen til Frøken Frø. Det er så artig å se hva dere har sådd nå eller tidligere år, eller har tenkt til å så senere i år. Påmeldingen er åpen frem til søndag kveld, så du kan fremdeles slenge deg med.

Ønsker alle en finfin helg, med sol, takdrypp og vårtriller. Her har det faktisk snødd i dag, men jeg lukket bare øynene en stund 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

 1. Tusenfryd er bare de fineste. Blir stadig vekk overrasket over blomstringen deres. Her sør blomstret de til ut i desember, men så kom snøen! Men nå er det nok ikke veldig lenge til de dukker fram igjen.

 2. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min 🙂 Og takk for masse gode tips ang. oppsett av blogg og html 😀 Helt enig; tusenfryd e bare såå fin! Ha en fortsatt god søndag! Klem

 3. Ps. Vet du forresten koffor bildet mitt ikke kommer opp på kommentar sida di? Og når æ legger meg inn som «følger», kommer dette samme gråe bildet?

 4. Vårglede og blomsterglede og solglede og fuglekvitterglede, mye å glede seg over for tiden 😀

  Randi. Dette er en wordpressblogg, det vil si at du må ha gravatar for å få opp bilde ved kommentaren. Har du satt opp gravatar? (fungerer på alle wordpressblogger). Om du ikke har så kan du lese om det her: http://moseplassen.com/2009/05/gravatar-hvordan-bilde-ved-kommentarer-i-wp/
  enkelt å sette opp.

  Følger veit jeg ikke. Jeg har jo ingen følger-dingst her på bloggen, det er også en blogspotgreie, men man kan legge til bloggen manuelt i følger-administrasjonspanelet. Det er dog ikke noe jeg får se eller får greie på.

 5. Nusselige tusenfryd! De tåler ganske mye, jeg har noen røde i sunnmørshagen som pleier begynne blomstringa rundt nyttår. I normale vintre, vel å merke.

 6. Det var en fin helgeglede! 🙂
  Her blomstret Tusenfryden til langt ut i desember.
  Man blir så glad av slike små og sterke fargeklatter.
  Gleder meg til å se det andre «snopet» du kjøpte også.

  God søndag ønskes deg!
  Her fikk vi litt mer snø denne søndagen, etter at våren hadde fått litt tak, men nå skinner solen igjen, heldigvis. 😉

 7. Det var en fin helgeglede! 🙂
  Her blomstret Tusenfryden til langt ut i desember.
  Man blir så glad av slike små og sterke fargeklatter.
  Gleder meg til å se det andre «snopet» du kjøpte også.

  God søndag ønskes deg!
  Her fikk vi litt mer snø denne søndagen, etter at våren hadde fått litt tak, men nå skinner solen igjen, heldigvis. 😉

 8. Det ble en finfin helg 🙂
  Mine foreldre kom på besøk, noe det er lenge siden sist jeg har orket, og finserviset vi fikk til bryllupet fikk lufte seg, noe det altså ikke får særlig ofte.. (dette var vel første gang noen andre enn vi spiste av det).

  Nå skinner solen og bader hage, fuglene spretter rundt, og jeg har akkurat fått ferdig konkurransepresentasjonen 😀

  Turbolotte, det er nok Bellis Perrennis ja.

  Tusenfryden får bo inne til den begynner å sutre tror jeg, foreløpig er den like fin faktisk. Ute er det jo under 10 minus om natta for tiden, brrrr. De vestvendte vinduene gjør at det blir veldig fort varmt inn på stua på ettermiddagen, og jeg skrur varmeovner ned, og glemmer å skru opp før jeg legger meg og våkner til isboks. hehe, ullpledd og elektrisk tøffel, lenge leve 😉

 9. Det ble en finfin helg 🙂
  Mine foreldre kom på besøk, noe det er lenge siden sist jeg har orket, og finserviset vi fikk til bryllupet fikk lufte seg, noe det altså ikke får særlig ofte.. (dette var vel første gang noen andre enn vi spiste av det).

  Nå skinner solen og bader hage, fuglene spretter rundt, og jeg har akkurat fått ferdig konkurransepresentasjonen 😀

  Turbolotte, det er nok Bellis Perrennis ja.

  Tusenfryden får bo inne til den begynner å sutre tror jeg, foreløpig er den like fin faktisk. Ute er det jo under 10 minus om natta for tiden, brrrr. De vestvendte vinduene gjør at det blir veldig fort varmt inn på stua på ettermiddagen, og jeg skrur varmeovner ned, og glemmer å skru opp før jeg legger meg og våkner til isboks. hehe, ullpledd og elektrisk tøffel, lenge leve 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her