Spretten søndag – lysbildevisning av ekornungene

Her har dere en liten film satt sammen av noen av alle bildene jeg tok forrige sommer når ekornungene var på besøk. Gamle lesere har nok sett mange av disse allerede, men håper det nye formatet gjør det nytt 😉

For å holde meg på den rette side av opphavsretten så er musikken lagt på i Youtube. Det sto at det kunne dukke opp noe reklame, om du får opp noe generende så si endelig pip.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

 1. Så søte de er! Utrolig fine bilder. Husker da jeg var liten at min far fikk et ekorn så tamt at han kunne legge en godbit oppå hodet, og ekornet klatret oppover kroppen hans og satt der og spiste. Husker at han måtte stå muuusestille………

 2. Man blir ju helt kär i de söta ungarna! Nästa sommar skall jag fjäska ordentligt för ekorrarna så att deras ungar blir sådär tama som dina verkade vara! GO söndag!

 3. Herlig fremvisning! Ekornbarna dine ser jeg med glede om igjen mange ganger 🙂 Det var ingen reklame da jeg så filmen i alle fall

 4. For en koselig lysbildeserie, ekornungene er sååå søte! Og bildene er så gode, at det bare er å nyte.

  Vi traff på fossekallen under søndagsturen i dag. Bildene ble ikke så mye å skryte av, men det var et herlig syn! Får se om jeg ikke må legge ut et lite bilde på bloggen i kveld 🙂

 5. De er så nusselige der de hopper rundt omkring, og henger oppned for å stjele mat fra småfuglene! Heldige deg som har sånne småkryp å se på! Jeg kan ikke huske at her har vært ekorn i trærne her, men de piler over veien av og til når jeg kommer kjørende! Jeg er livredd for å kjøre på de! Men der vi bodde for mange år siden, var der et ekorn som faktisk spiste av hånden! Bare så synd vi ikke fikk tatt bilde av det!
  Ønsker deg en fin uke, Anne!

 6. ååå, Adama, tenkt det da! Ekorn på hodet! Nermeste jeg har kommet var en ekornunge som snuste på tåa mi, ganske bra det og 😉

  Hillevissan, disse var ikke direkte tamme, men mammaen deres var veldig vågal og trassig og turte å komme frempå platten (noe ingen andre ekorn har turt før), og ekornbarna var grusomt nysgjerrige og forsket ut alt de kunne. Det var derfor jeg fikk de inn på stua noen ganger (hagedøra fra stua er rett ut der jeg har foringsplass på våren). De var ikke direkte redd for meg heller, bare jeg holdt meg i ro og noen meter unna så brøy de seg ikke med at jeg beveget meg i hagen.

  Krepsemor, uff, ja, overkjøring er visst en av de store dødsårsakene for byekorn. De er nå bra oppmerksomme da, så det går jo som regel bra.

  Anne, Turbolotte, Guro, Ninni og Nora. Hyggelig å høre at dere likte filmsnutten 🙂 Nå har jeg jo fått meg kamera så da håper jeg jo å få til ekte filmer av de snart 😀 De må bare dukke opp først…

 7. Tusen takk for besøk og hyggelig kommentar på siden min:)
  De ekornbarna var jo bare så nusselig og søt! Kan tenke meg dere hadde mange fine stunder med å studere dem.
  Får håpe dere får besøk av dem til våren igjen:)

 8. Du i all verden for et herlig innlegg!! Og musikken sto til! Jeg er på siden din, hit og dit, for å lese om ting du har lagt ut – bloggtips! Mye å lære her jeg skjønner jeg :)) Takk for at du har kommet med så mange gode tips! Dette ekorninnslaget ble et herlig pauseinnslag for meg det! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her