A- for ABC i ord og bilder og Azurblå sommerdrømmer


Våren er på gang, og i dag fylles denne bloggen med alle de herlige kandidatene til Frøken Vårfryd, men her er et glimt fra det som kommer til å komme senere i år: Asurblå himmel og irrgrønne blader. 

ABC i ord og bilder er en uhøytidelig utfordring som drives av Petunia og nå har gått i flere runder. I dag setter de i gang på nytt med bokstaven A.
Konseptet er enkelt, du lager en bloggpost om noe som har noe med ukens bokstav å gjøre, og melder deg så på på ABC-siden. Du kan være med på en bokstav, eller alle, det er helt opp til deg. På ABC siden finner du lenker til alle de andre bloggene som er med, og dette er en finfin måte å finne nye bloggere og blogger å bli kjent med.

Dersom dette høres artig ut så finner du ABC i ord og bilder her.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

19 KOMMENTARER

 1. Azurblå himmel är verkligen en god start på ABC , den ser jag fram emot att få se ‘in real life’ ocksp men ditt foto er perfekt 🙂

 2. Takk for kjempefin reklame for ABC’n!!!
  Nå er det postet og jeg setter deg på listen!
  Du og du for en vakker og ren himmel du viser. Den er si sterk kontrast til den jeg forteller om i ABC innlegget mitt i dag:)

 3. Heisann, der var posten ute ja Petunia. Jeg har sjekka ørten ganger, men ikke etter at den ble publisert.. flott at du fortalte, og at du satt den inn – takker 🙂

  Laila, lykke til 🙂

  Mia, jeg måtte vri hodet noen runder før jeg fant noe passende… hehe. ingen vårlige planter som angrep meg på hageturen og ba om å få bli med…

  Anne 🙂 Vi får være med litt nå og da ettersom inspirasjonen anngriper oss.

 4. Spesielt interesserte kan kanskje ha glede av å vite at dette bildet er hentet fra bildeserien som utgjør headeren/logoen på Hageblogger-samlings-listen.

 5. Hei, det er godt å ha dere initiativrike bloggjentene – dere setter i gang mye moro for alle oss andre – takk skal dere ha!
  Ble med på ABC i forrige runde på I. Mange kreative innlegg – sikkert like mange denne gangen…

 6. Heihei alle sammen, gamle og nye lesere 🙂
  Takk for trivlige kommentarer, jeg skal nok komme meg ut i den store bloggverden på besøk, men må samle opp litt energi igjen først.

 7. Dette er jo bare helt fantastisk.
  Jeg ligger nå på ryggen oh virkelig nyder;))


  Beklager, mitt første innlegg til ABC3 tok så lang tid, men du er herved invitert på en reise eller to

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her