Min fineste vår/påskepynt :)


I dag fikk jeg lyst til å vise frem dette lille tablået som står borte på spisebordet. For meg er dette den deiligste påskepynt, selv om det verken er gult eller kyllinger, og jeg blir alltid i godt humør av å se bort der.
De nydelige blomsterbuketten har jeg fått av min eldste niese, som har laget de helt selv. Tante blir alltid veldig glad for å få slike gaver som dette, og det gleder meg stort når barna viser slik skaperglede. Oppskriften er snedig, for blomstens kronblader er jentas egen hand som hun har tegnet rundt og klippet ut, stilkene er grønne bøybare sugerør, og støvbæreren oransje piperenser.
Eggene har jeg kjøpt fra Blåbær på Epla (har også bloggen Blåbærhagen), er de ikke skjønne? Moseredet har jeg laget selv, av mose 😉

Fortsatt god påske alle sammen!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

24 KOMMENTARER

 1. SÅ herlig bukett!! Sånn har jeg ikke sett før gitt, snedig! …også så herlig å få en slik gave, en bukett det er lagt ned mye tid og omtanke i! Heldig du!

  Kjempesøte egg med mose-reir også! (jepp, mose kan virkelig brukes til så mangt!)

  Riktig god påske videre! :o)

 2. Så fin påskepynt! At du bruker mose, er jo ikke overraskende og det er veldig dekorativt. Jeg kommer bare ikke på det når jeg skal lage til noe, men jeg eier ikke slike gener i det hele tatt;)

 3. Hihi, jeg ble altså så rør når jenta kom med buketten. Det er så sjelden jeg får sett barna, jeg har rett og slett vært for syk de siste årene, men nå er jeg litt mer robust, så nå håper jeg at jeg får sett de mer 🙂 Jeg får av og til små ting de har laget, og det er alltid like stas 😀 Og at det er handa hennes i som former bladene gjør den jo enda mer personlig.

  Mose ja, mose er stas! Mosen har også sin familietilknytning, den kommer nemlig over fjellet fra min svigefar som hver høst samler sammen skogsgleder og sender meg 😀 Den varer jo omtrent evig, for mosen kan ofte gjennbrukes gang på gang.

  Hurra for pynt med sjarme og sjel 🙂

 4. SÅ herlig bukett!! Sånn har jeg ikke sett før gitt, snedig! …også så herlig å få en slik gave, en bukett det er lagt ned mye tid og omtanke i! Heldig du!

  Kjempesøte egg med mose-reir også! (jepp, mose kan virkelig brukes til så mangt!)

  Riktig god påske videre! :o)

 5. Veldig fin påskepynt ! Og nei den trenger ikkje vera gul. Laga av barnehand, og denne gang i dobbel forstand, er alltid sjarmerande og gull verdt !!

 6. Oj så stilige de der var! Kreativt må jeg si. Så hyggelig å få slike gaver da. Selv har jeg en påskekylling foran meg her, som lillegutt har laget i barnehagen. Ser ut som kyllinen har drukket litt for mye, men den er jo søt da.

 7. Åh, så koselig da. Kjempehyggelig å få slike gaver 🙂
  Og de eggene var kjempeflotte.

  Jeg lagde meg en kurv med mose, doble narcisser og eføy i begynnelsen av påsken og var på jakt etter noen «duse og nøytrale» kyllinger/egg, men fant ingen (men jeg var bare på Plantasjen og Bryn-senteret). Kanskje jeg finner noen nå etter påske som jeg kan bruke neste år 🙂

 8. Åh, så koselig da. Kjempehyggelig å få slike gaver 🙂
  Og de eggene var kjempeflotte.

  Jeg lagde meg en kurv med mose, doble narcisser og eføy i begynnelsen av påsken og var på jakt etter noen «duse og nøytrale» kyllinger/egg, men fant ingen (men jeg var bare på Plantasjen og Bryn-senteret). Kanskje jeg finner noen nå etter påske som jeg kan bruke neste år 🙂

 9. Så rørende og nydelig gave du fikk 🙂 Jeg setter alltid frem påskepynten guttene laget da de var små, så her er det et salig virvar av egenprodusert pynt, pynt fra barndomshjemmet mitt og nyinnkjøpt 🙂

 10. Ja det var koselig påskepynt. Og pynt med sjarme og sjel er den beste pynten.
  Mose er fint. Jeg la litt forskjellige mosetyper oppå jorda i en potte på trappa ute, der har jeg oppdaget at skjærene elsker å rote i det ene moseslaget. Det er litt rødlig og langt, så kanskje de tror det er mark. De hiver det utover. Skulle ønske jeg hadde hatt et videokamera der…

 11. Kan skjønne det gleder!
  For en flink niese du har!!
  Og vet du hva Anne! Jeg koser meg gløgg ihjæl om dagen, med alle hageprogrammene!!
  Tusen takk snille du!!
  Fortsatt god påske Anne!
  Klem Lokki

 12. Så nydelig bukett hun har laget! Ja, en blir rørt over sånne flotte gaver. Selv fikk jeg to søte kyllinger av mine to minste! Da er det påske, ikke sant?
  Mose er et fantastisk materiale som en kan lage utrolig flotte ting av!
  Så bra at du er blitt mer robust!
  Fortsatt god påske til deg, Anne!

 13. Det er noe eget med hjemmelaget ja 🙂 Utrolig hyggelig å kunne ta frem fra år til år og minnes når man fikk og hvem man fikk av 😀

  Takk for alle påskehilsner, i dag skinner solen her og det er vår, vår, vååååår!

 14. Koslig og vakker påskepynt. Minner meg om da barna var små og bygde reder i hagen til påske. Neste morgen hadde påskeharen lagt egg i redene. Uforklarlig!!! Noen ganger sjokoladeegg i sølvpapir, andre ganger malte hønseegg. God påske.

 15. hehe, høres ut som barndomsmagi Anne Kari, og herlige minner 😀

  Elisa, jeg var jo kjempefornøyd med den herlige gjengen egg som ramlet inn i postkassen, det er du som skal ha takk!

 16. Kjaere Tante Anne,
  Flotte at du liker blomsteren jeg har laget.Det tok meg lang tid å lage dem.Håpet du har hat en fin påske. Klem fra H.xxx

 17. Hei Niesen 🙂
  Så hyggelig at du har vært innom her, tusen takk for fin kommentar. Jeg kunne godt se at det tok lang tid med buketten ja, kjempefin var den, og de skal få stå fremme en god stund til 😀

  Håper du også har hatt fin påske, også håper jeg at jeg snart ser dere igjen.
  Masse lange klemmer fra tanten som savner deg og brødrene dine masse!

 18. Hei Niesen 🙂
  Så hyggelig at du har vært innom her, tusen takk for fin kommentar. Jeg kunne godt se at det tok lang tid med buketten ja, kjempefin var den, og de skal få stå fremme en god stund til 😀

  Håper du også har hatt fin påske, også håper jeg at jeg snart ser dere igjen.
  Masse lange klemmer fra tanten som savner deg og brødrene dine masse!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her