Gråtrostens barn, i og utenfor redet (video)

Jeg har fulgt med ett av gråtrostens reder de siste ukene, redet lå slik til at jeg etterhvert kunne se de små fjonhodene stikke opp over kanten, og slikt og mere til må jo deles:

Jeg er redd det kan bli litt fuglevideoer fremover, har filmet mye jeg ikke har orket å legge ut. Men nå er formen blitt bedre, så da må jeg jo plage dere litt 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

 1. Åja – få se! Dette var en skikkelig lekker snutt :-). Det er litt fiffig, men jeg er visst litt redeblind. Jeg finner ikke noe rede i nærheten, annet enn inni låveveggen der jeg ikke kommer til. Og så innunder låvetaket dit jeg ikke kommer opp…

  Men da jeg gikk tur i dag fant jeg hoppende rådyr og gammel gaupeskit. Panneklask. Akkurat nå skulle jeg gjerne byttet det bort i et rede eller to.

  Så – del så mye du kan! Det er så godt for sjela å se på 🙂

 2. Så kjekt at du er bedre.
  For en herlig film du deler med oss.
  Vi hadde grå fluesnapper i en fuglekasse rett ved siden av terrassen på hytta, for et bråk de laget.
  Ønsker deg en flott helg.

 3. Hei!! Takk for en hyggelig liten film!! Det er alltid like fasinerende å se på fugler!! og andre dyr også forsåvidt!:-). Jeg har en fuglekasse på hytta som jeg prøver å følge med på. Jeg vet at det er noen som bor oppi der…… Så bra at du er bedre!! Ha en fin helg!! AnneKari:-)

 4. Eg er ein stor fugleentusiast så dette er inga plage nei 🙂
  Eg kosar meg :)))

  Kjekt å høyra at du er blitt betre 🙂
  God helg 🙂

 5. Så fantastisk flott!!
  Det er så kost at du er en reser med det kameraet, og gledelig er det å høre at formen er bedre!
  Gleder meg til flere av dine «plager» :)))))
  Ønsker deg en nydelig helg Anne!
  Stro klem fra Lokki

 6. Jupp, flott med mer form 😀 Takk for hyggelige hilsner om det. Og takk for at dere lar dere plage med fuglefilmer 😉

  Sitter og jobber med en om svarthvit fluesnapperen nå, han driver på utenfor her og forsøker å synge til seg en kone, og jeg er helt sjarmert. (mannen er nesten sjalu, og kaller han for svarthvit flørtesnapperen)

  Kari, jeg ser nesten ikke reder jeg heller, trosteredene er enkle da, men ellers har jeg til gode å finne noen gitt.

  Sigrid, takk for det 🙂

  Bare Mio, hehe, veeeel, jeg står i fare for å bli irritert, for kassa henger bare noen meter fra soverommet vårt, men pøttsann, jeg kan ligge i senga og se de fyke frem og tilbake, og så får jeg heller bruke ørepropper på morran 😉

  AnneKari, ja, det er spennende med disse kassene og hva de kan skjule, skulle hatt spionkamera i de alle sammen…

  Anne, god helg tl deg også! Vi får kose oss med hver våre venner, du med ditt ekorn, og jeg med denne flørtegutten jeg nevner over 😉

  Marie, Lokki og Dracurella, hyggelig, hyggelig 🙂

  og gooooooood helg alle sammen!

 7. Hei igjen,
  Ser nå at jeg glemte jo å fortelle resten om fuglekassen.
  Fuglekassen forsvant på høsten og vi fant aldri spor etter den. Hva som har skjedd vet vi ikke.
  Men ny kasse skal opp, for vi savner jo «bråkmakerne
  våre».
  Ønsker deg en fin uke og håper den svarthvite fluesnapperen finner seg en kone og at det blir noen småttiser som kommer på film.
  Klem fra Mio

 8. Hei igjen,
  Ser nå at jeg glemte jo å fortelle resten om fuglekassen.
  Fuglekassen forsvant på høsten og vi fant aldri spor etter den. Hva som har skjedd vet vi ikke.
  Men ny kasse skal opp, for vi savner jo «bråkmakerne
  våre».
  Ønsker deg en fin uke og håper den svarthvite fluesnapperen finner seg en kone og at det blir noen småttiser som kommer på film.
  Klem fra Mio

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her