Min deltager til Frøken Løk – Frøken Superplen

Her og der i parker i Oslo kan man komme over store blå felt i plen og under busker. Det er vanligvis scilla, enten snøstjerne eller russeblåstjerne som står tett i tett og danner herlige blå tepper. Hvorfor skal plen absolutt være grønn?

Min kandidat Frøken Superplen er en Scilla sibirica, russeblåstjerne – eller som jeg så kjekt forenklet når mannen og jeg var i botanisk hage for en mnd siden, nedoverscilla! (det var masse snøstjerner av div slag, og vi måtte lete for å finne russeblåstjerna, og frem til vi fant den så var det mye enklere å forklare åssen den så ut på den måten). Se gjerne videoen jeg satt sammen for å bli inspirert av scillaens enorme potensiale for innreding av hagerom 😉

Og meld deg på Frøken Løk! Du har da vel sikkert noe lekkert i hagen, eller kanskje i en park?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. […] Frøken Superplen fra Moseplassen (utelatt fra avstemning) Her og der i parker i Oslo kan man komme over store blå felt i plen og under busker. Det er vanligvis scilla, enten snøstjerne eller russeblåstjerne som står tett i tett og danner herlige blå tepper. Hvorfor skal plen absolutt være grønn? Min kandidat Frøken Superplen er en Scilla sibirica, russeblåstjerne – eller som jeg så kjekt forenklet når mannen og jeg var i botanisk hage for en mnd siden, nedoverscilla! (det var masse snøstjerner av div slag, og vi måtte lete for å finne russeblåstjerna, og frem til vi fant den så var det mye enklere å forklare åssen den så ut på den måten). Se gjerne videoen jeg satt sammen for å bli inspirert av scillaens enorme potensiale for innreding av hagerom 😉 […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her